GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με έχει φλερτάρει γυναίκα»

Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι περίεργο εν έτει 2013. Είμαι ανοιχτόμυαλη, και θεωρώ ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Ο καθέν...


Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι περίεργο εν έτει 2013. Είμαι ανοιχτόμυαλη, και θεωρώ ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ερωτικά για κοπέλα. Αλλά δεν το κατακρίνω».
 Αυτά είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» αποκαλύπτοντας ότι την έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκες.
 Το μοντέλο και τραγουδίστρια μίλησε όμως και για τον «πόλεμο» στο χώρο του μόντελινγκ όταν γνωστή ατζέντης τής είπε ότι θα πρέπει να τρώει μόνο τσίχλες προκειμένου να χάσει κιλά. Σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο της Αθηνάς, γνωστή booker, μου είπε: “Θα τρως μόνο τσίχλες”. Γέλασα πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα μόνο έξι μήνες μόντελινγκ. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σ’ αυτήν τη διαδικασία. Δεν ήθελα να χάσω τις καμπύλες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση