GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Α. Σαμαράς είναι επικίνδυνος..."

Η διεθνής κατακραυγή, η αντίδραση σύσσωμου του καλλιτεχνικού και πολιτισμικούς στερεώματος, καθώς κι εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών γι...


Η διεθνής κατακραυγή, η αντίδραση σύσσωμου του καλλιτεχνικού και πολιτισμικούς στερεώματος, καθώς κι εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών για το κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης είναι γεγονός!
Η αντίθεση και η αντίδραση όλων των πολιτικών κομμάτων πλην της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, είναι γεγονός! Το αντισυνταγματικό αληθές της απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι γεγονός! Γεγονός, όμως είναι και το ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι κωφός στις διαμαρτυρίες και τυφλός σε σχέση με τη Δημοκρατία, την οποία καταλύει διαρκώς από την πρώτη στιγμή που χρίστηκε πρωθυπουργός.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία σαν να είναι το διαμέρισμά του. Ψηφίζει νόμους και μνημόνια που καταστρέφουν την Παιδεία, την Υγεία, την κοινωνική συνοχή την ίδια!
Μειώνει μισθούς και συντάξεις, καταργεί δώρα και εργασιακά κεκτημένα.
Παίρνει χρήματα από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και τα χαρίζει στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Κάθε απόφαση που παίρνει είναι υπέρ των κερδοσκόπων και κατά του λαού.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Επιβάλλει μια ατζέντα, που σε καμία περίπτωση δεν προασπίζει την ευημερία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας.
Ανεβαίνει στο κάθε βήμα και ξεστομίζει αναλήθειες και ψεύδη την ίδια στιγμή που ζητάει από το προσωπικό του Υπουργείου Οικονομικών "μαγειρεμένα" στοιχεία, τα οπία θα δείχνουν επιτυχίες και πρόοδο.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Πήρε στα χέρια του την ιστορική παράταξη της ΝΔ και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να την μετατρέψει σε άντρο ακροδεξιών στοιχείων, που μόνο στόχο έχουν την επιβολή ελέγχου και σε άντρο απολίτικων ανθρώπων που ενδιαφέρονται μόνο να διασφαλίσουν την βουλευτική καρέκλα τους.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και πρέπει να λείψει από την πολιτική σκηνή του τόπου, αλλά και από τον τόπο τον ίδιο.

Αναγνώστης

5 σχόλια

  1. Όταν μάθεις ότι οι περισσότεροι στην ΕΡΤ με τους παχυλούς μισθούς ήταν όλοι εβραίοι με Ελληνικά ονόματα ίσως καταλάβεις ότι ο Σαμαράς κάτι κάνει. Ξύπνα. Σε θεωρούν πουλί με κεφάλι ανθρώπου. Κάτι σαν κότα. Ζωντανή-σφαγμένη-φορολογημένη μικρή η διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ 15 Ιουν 2013 - 1:31:00 π.μ....
    Είσαι Ευραιωλαγνος ίσως και φασίστας χωρίς ανθρωπιά.. Για όλα σου φταίνε οι Μαύροι οι κίτρινοι οι Εβραίοι τα ίδια έλεγε και ο ΧΊΤΛΕΡ ,άντε ανοίξετε τους φούρνους κόπανοι, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΌΣ σου φταίει φίλε που δεν έχει χρώμα, πατρίδα, πιστεύω , ιδεολογία, αλλά μόνο ηλίθιους....

    Ίσως την άλλη εβδομάδα να μην είμαι μαζί σου σε αυτό το χώρο άλλα σε κάποιο μπουντρούμι ΝΑΙ είμαι ΠΟΛΎ καλά εκπαιδευμένος και για να σκοτώσω ...ΆΛΛΑ το παλεύω να μη κάνω παιδια χωρίς γονιούς να μην γίνω άλλο ένα ΖΏΟ σαν αυτούς που ίσως θαυμάζεις , θυμάσαι την μάνα που κρατούσε ένα πλακάτ που έλεγε και οι αστυνομικοί έχουν μάνες; Ομως σου είπαν ψέματα πολλά,
    ψέματα σήμερα σου λένε ξανά
    κι αύριο ψέματα ξανά θα σου πουν,
    ψέματα σου λένε οι εχθροί σου
    μα κι οι φίλοι σου, σου κρύβουν την αλήθεια.

    Ψεύτικη δόξα σου τάζουν οι ψεύτες
    κι οι φίλοι σου με ψεύτικες αλήθειες σε κοιμίζουν,
    πού πας με ψεύτικα όνειρα;
    Καιρός να σταματήσεις,
    καιρός να τραγουδήσεις,
    καιρός να κλάψεις ίσως και να πονέσεις όμως είναι
    καιρός να δεις χωρίς να φοβηθείς.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις βγαλει τον σκασμο τωρα κ. Ντινοπουλε ? Επισης θελω να μαθω, ποσο βλακας νιωθεις οταν μεσα σε λιγες ημερες αυτο-ξευτιλιστηκες ?

    Ντινόπουλε, έχω δυό γαϊδούρια και θέλω να τα ταϊσω με σανό! Αν αναλάβεις την υπόθεση, θα τα καταφέρεις λες;

    Εγώ στη θέση του Ντινόπουλου θα άφηνα μούσι, θα έβαζα περούκα και θα κρυβόμουνα...

    Και η παραίτησή μου θα ήταν αμετάκλητη και θα παραδεχόμουνα στο γράμμα της παραίτησης, ότι είχα μια ανεξήγητη και ανεπίτρεπτη κρίση Καραγκιοζισμού, που δε μου επιτρέπει να δείξω πλέον το πρόσωπό μου στον έξω κόσμο, πόσο μάλλον να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στο κοινοβούλιο!

    Γεωργιάδης-Ντινόπουλος-Βορίδης-Μουρούτης-Πτωχός-Λαζαρίδης κ.ά (όλα τα ακροδεξιά κοπρόσκυλα, μη έχοντα καμιά σχέση με την κεντροδεξιά και τον Καραμανλισμό):

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...

    ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερεις καποιον χωρο που δεν ειναι γεματος με εβραιους? Αρα η επιλογη της ΕΡΤ δεν σημαινει αποεβραιοποιηση, αλλα αποσυντονισμο του ελληνισμου κατ'απαιτηση του σιωνισμου. Απο το 74 και μετα, τα κτυπηματα κατα της ελληνικης ταυτοτητας, ειναι απανωτα και καλοζυγισμενα. Κορυφαιο βεβαια η μακεδονοποιηση των γυφτων των σκοπιων. Σε λιγο θα δεις και το κρατος της Ιωνιας απο τους κεμαλικους, οι οποιοι δεν εχουν και κανενα προβλημα να παρουσιαστουν σαν δωδεκαθειστες. Ετσι κομματι κομματι ο ελληνισμος καταστρεφεται. Αυτο γινεται χιλιαδες χρονια. Ολη η λεκανη της μεσογειου αλλα και τα ατλαντικα παραλια της ευρωπης, ελλαδα ηταν. Ολοι οι ευρωπαικοι λαοι, ειναι στην πραγματικοτητα ελληνες, που μιλουν παραφθαρμενα ελληνικα, με γονιδιακα, ομως, ελληνικο πολιτισμο. Δες τα τοπωνυμια σε ολον τον κοσμο, μυριζουν ελλαδα. Η ελλαδα ειναι πνευματικη και πολιτισμικη αυτοκρατορια, που εμποδιζει εξ αντανακλασεως πολιτισμου, την μετατροπη της ανθρωποτητας σε υποταγμενα ζομπι. Σε ανθρωπους αριθμους. Εκει ειναι το μεγαλο προβλημα. Η ελληνικες βασεις απο την ανθρωποτητα πρεπει να ξηλωθουν αμεσα προκειμενου η νεα τεχνολογια να χρησιμοποιηθει για την υποδουλωση της. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. Λογω της τεχνολογιας ειμαστε σε ενα σταυροδρομι, ή περναμε (δια της τεχνολογιας) στην ελληνοποιηση του πλανητη με αμεση δημοκρατια, με ελευθερια λογου και σκεψης, με ελευθερη ερευνα κλπ κλπ, ή περναμε σε μια υποδουλωση που δεν μπορει να συλλαβει ουτε η πιο νοσηρη φαντασια. Η επιθεση κατα της ελλαδας αποβλεπει σε εναν σκοπο, ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Διοτι οποιοσδηποτε πραγματικα πνευματικος ανθρωπος, γινεται ελληνας απο τα πρωτα κιολας βηματα της πνευματικης του αναζητησης. Η επιθεση λοιπον που δεχομαστε αποσκοπει στο αποτρεψει καποιον να σκυψει πανω σε γραμματειες και αξιες απατεωνων, τεμπεληδων, ζητιανων, ανικανων κλπ κλπ οπως μας παρουσιαζουν διεθνως. Ας σηκωσουμε λοιπον την ελλαδα ψηλα, οχι σαν εναν κρατικο μηχανισμο που ελεγχεται απολυτα απο τους ροτσιλδ, αλλα σαν λικνο πνευματος και πολιτισμου. Αυτον τον φυσικο δεσμο μεταξυ ελληνικου λαου και ελληνικων αξιων, εχουν διαλυσει. Για τον σκοπο αυτον εχουν ξοδευτει πολλα δισ. Εδω στην ελλαδα ειναι η κορυφαια συγκρουση μεταξυ των ελληνικου φωτος και του σιωνιστικου ερεβους, με θυμα τους απλους ανθρωπους, που ενω θα επρεπε να ειναι τεραστιες προσωπικοτητες λογω καταγωγης, κρυβονται σαν ποντικια, φτυνοντας ο,τι ελληνικο και κλαψουριζοντας για ενα κομματι ψωμι. Εκει μας καταντησαν..
    Η ΕΡΤ λοιπον κρυβει πολυ περισσοτερα απ'οτι φαινεται με μια πρωτη ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμαράς - Ο άνθρωπος είναι απίστευτος καραγκιόζης! Ανίκανος, με αντιδημοκρατική συμπεριφορά "τύπου τσαμπουκά", ακροδεξιά λογική, μη έχων καμιά σχέση με την κεντροδεξιά και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (απορώ πως τον εξέλεξαν αρχηγό, όχι ότι η Ντόρα θα ήταν καλύτερη...).

    Ένα είναι σίγουρο, εκτός από πολιτικός νάνος, είναι και τελειωμένος πολιτικά!

    Tragic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση