GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώθηκε κατά 1% η βιομηχανική παραγωγή στη Γερμανία

Πτώση παρουσίασε η βιομηχανική παραγωγή στη Γερμανία τον Μάιο, έπειτα από τρεις μήνες ανόδου, υποδηλώνοντας πως η ανάκαμψη στην μεγα...


Πτώση παρουσίασε η βιομηχανική παραγωγή στη Γερμανία τον Μάιο, έπειτα από τρεις μήνες ανόδου, υποδηλώνοντας πως η ανάκαμψη στην μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης παραμένει εύθραυστη.
Ειδικότερα, η παραγωγή υποχώρησε κατά 1% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, έναντι πτώσης 0,5% που ανέμεναν οι οικονομολόγοι. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας, επικεφαλής της πτώσης τέθηκε ο κατασκευαστικός κλάδος, όπου η παραγωγή μειώθηκε κατά 2,6%.

Στην ανακοίνωσή του το γερμανικό υπουργείο σημειώνει, πάντως, ότι «η τάση στη βιομηχανική παραγωγή συνεχίζει να είναι ανοδική».

Τα στοιχεία έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις παραγγελίες στη βιομηχανία, που υποχώρησαν κατά 1,3% τον Μάιο, αλλά και για τις εξαγωγές, που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη πτώση από τον Δεκέμβριο του 2009.

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση