GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουίκ (που "φλερτάρει" με τη ΝΔ) τα βάζει με τον Μαριά (που θέλει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ)...

Για «πολιτικό θέμα» στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τον χαιρετισμό ...

Για «πολιτικό θέμα» στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τον χαιρετισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νότη Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κομμάτων.
«Ο συνάδελφος μπορεί να είπε όλα αυτά, αλλά μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιδείξει την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τρεις φορές μας έχει φτύσει κατάμουτρα», είπε ο κ. Κουίκ μιλώντας στον Real Fm, προσθέτοντας ότι «ο κ. Μαριάς δεν είναι όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Ο Τερενς Κουίκ (ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε "φλερτάρει" στο παρασκήνιο με τη ΝΔ) διερωτήθηκε «πως είναι δυνατόν να θέτεις ζητήματα μετεκλογικής συνεργασίας όταν δεν ξέρεις πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνουν εκλογές;», ενώ υπογράμμισε ότι «αντί να σπεκουλάρουμε πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα είναι να προβάλλουμε τις προτάσεις μας».
«Για μένα πλέον είναι πολιτικό θέμα μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, το οποίο πρέπει να λυθεί. Αν θέλει ο καθένας να έχει τη δική του άποψη, η οποία δεν εκφράζει καν το συνέδριο μας, τότε δημιουργείται ζήτημα» σημείωσε ο κ. Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση