GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή: Η ανεργία σκοτώνει την ελληνική νεολαία

Το μνημόνιο έφερε ύφεση, ανεργία στο 26,8% και χιλιάδες θανάτους στην Πατρίδα μας. Κάθε μέρα οι αριθμοί διασύρουν τον Σαμαρά και ξεσ...


Το μνημόνιο έφερε ύφεση, ανεργία στο 26,8% και χιλιάδες θανάτους στην Πατρίδα μας. Κάθε μέρα οι αριθμοί διασύρουν τον Σαμαρά και ξεσκεπάζουν τα παραμύθια του περί ανάκαμψης.

Για να μειωθεί η ανεργία είναι αναγκαία η άμεση επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος των Ελλήνων.

4 σχόλια

  1. ΑΓΩΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...ΜΗΝ ΦΩΒΑΣΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΥΦΗΣΑΝ..

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ....ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΊΖΟΥΜΕ ΠΛΟΊΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΩΣ;..

    ΛΟΙΠΟΝ 200 ευρώ σύνταξη και 250 ευρώ μισθό, και εντολή στα νοσοκομεία όσοι δεν μπορούν να αναρρώσουν να προσφέρουν στην ΠΑΤΡΙΔΑ...ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ.. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


    ΞΈΡΕΤΕ ΑΚΟΎΓΕΤΕ ΩΣ ΧΙΟΎΜΟΡ ΆΛΛΑ ΑΥΤΌ ΘΈΛΟΥΝ ...ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΑΔΗΤΕΣ

    Η Ο.Π..ΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χρυσαυγουλίτες την σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΑΚΙΕΣ Τι είναι ο θάνατος ΡΕ;

    Ως θάνατο, εάν συναρτήσουμε τον υλικό θάνατο με την αισθητή εξαφάνιση της ύλης, μπορούμε να εκλάβουμε δύο περιπτώσεις.

    Κατά πρώτον την ελαχιστοποίηση της πυκνότητας ενέργειας που έχει σαν αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό στην ψευδή φύση του τρισδιάστατου φυσικού ειδώλου του χώρου του σύμπαντος, κάτι που συμβαίνει εφόσον η τιμή της πυκνότητας ενέργειας – αλλιώς της καμπύλωσης – του χώρου που καταλαμβάνει το αντικείμενο γίνεται ή μηδέν ή δεν ξεπερνά την οριακή τιμή ώστε να γίνεται αντιληπτό από τις αισθήσεις μας : αυτό σημαίνει πως αν η καμπύλωση του χώρου προς την διάσταση χρόνος γίνει μικρότερη από μια ελάχιστη τιμή, τότε η ύλη στερούμενη της αισθητής καμπυλότητας ξαναπαίρνει τη μορφή του «καθαρού» χώρου, μιας ουσίας έξω από την δυνατότητα των αισθήσεων.

    Κατά δεύτερον, μιας και ως αισθητή ύλη λογίζεται ο καμπυλωμένος χώρος προς την διάσταση χρόνος ή αλλιώς μία κύρτωση με μορφή πηγαδιού προς την διάσταση χρόνος, συνεπάγεται πως ομιλούμε δια καμπύλωση, του χώρου, προς την διάσταση χρόνος, κατά την οποία ξεπερνιέται το ανώτατο όριο και τότε η ύλη καθίσταται αόρατη από τις αισθήσεις – αυτή την αιτία θανάτου, όσον αφορά τα άστρα, την ονομάζουμε μελανή οπή.


    ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΌΠΑΝΟΙ;ΣΉΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΉ ΤΩΝ ΟΎΦΟ ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *