GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θείος και ανιψιός οι δύο νεκροί δραπέτες

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο κακοποιοί που έπεσαν χθες νεκροί από πυρά αστυνομικών στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για τον Έντισον Λίκα, δρ...


Ταυτοποιήθηκαν οι δύο κακοποιοί που έπεσαν χθες νεκροί από πυρά αστυνομικών στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για τον Έντισον Λίκα, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και για τον Κουιτίμ Λίκα -θείο του πρώτου- ο οποίος...

είχε αποδράσει το 2006 από τη δικαστική φυλακή Λάρισας.

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι Κουιτίμ Λίκα συμμετείχε στην ομάδα κρούσης που συνέδραμε στην ομαδική απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κακοποιοί έπεσαν νεκροί στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στην ορεινή περιοχή Κόνισκα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Άνδρες της ΕΜΑΚ τους κάλεσαν αρχικά να παραδοθούν, οι δύο δραπέτες ωστόσο δεν συμμορφώθηκαν και έτσι ξεκίνησε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ο οπλισμός των δύο δραστών κατασχέθηκε αμέσως μετά τη συμπλοκή. Πρόκειται για δύο καλάσνικοφ, έξι γεμιστήρες με φυσίγγια, δύο πιστόλια και μία χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε δραπέτες που καταδιώκονταν από τις 17 Ιουνίου μετά τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα στο Δίστομο Βοιωτίας, εντοπίστηκαν με θερμικές κάμερες μέσα σε δασώδη περιοχή χθες το πρωί.

Οι κακοποιοί φαίνεται πως χωρίστηκαν. Οι δύο κινήθηκαν προς το σημείο όπου τελικά έγινε η αιματηρή συμπλοκή, ενώ οι άλλοι τρεις εκτιμάται πως κινήθηκαν προς την πλευρά της Ευρυτανίας.

Από χθες, είναι σε πλήρη εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών που διαφεύγουν. Σήμερα στις αναζητήσεις συνδράμουν το Λιμενικό Σώμα και δύο ομάδες ειδικών αποστολών.

Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό εγκαταλελειμμένα κτίσματα και στάβλους και έχει στήσει μπλόκα σε όλα τα κύρια περάσματα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση