GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Άνθρακας ο θησαυρός

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τα αποτελέσματα των αμερικανικών επαφών του Πρωθυπουργού....


Νέα επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τα αποτελέσματα των αμερικανικών επαφών του Πρωθυπουργού.

«Η κυβέρνηση προσπάθησε να επενδύσει επικοινωνιακά στο ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά στην ουσία απέτυχε, γιατί ο κ. Σαμαράς ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να ψελλίσει τίποτα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση προσπάθησε να επενδύσει επικοινωνιακά στο ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά στην ουσία απέτυχε, γιατί ο κ. Σαμαράς ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να ψελλίσει τίποτα, όντας ο ίδιος σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία και προσδεδεμένος στο άρμα της κας Μέρκελ και της μνημονιακής λιτότητας. Άνθρακας ο θησαυρός.

Την ίδια στιγμή, η μνημονιακή δικομματική κυβέρνηση στέλνει χιλιάδες πολίτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην ανεργία, διαλύει ολόκληρους τομείς του κοινωνικού κράτους και ετοιμάζεται για νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα το φθινόπωρο.

Η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν αντέχει άλλο και δεν είναι μακριά η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της, με το ταυτόχρονο άνοιγμα νέων δρόμων για μια κυβέρνηση της αριστεράς, κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στο λαό και τον τόπο».

1 σχόλιο

  1. Ψηφισα τον συριζα στις 3 τελευταιες εκλογες γιατι εμφανισθηκε ως αντιμνημονιακο και φιλολαικο κομμα. Μετα εβαλε μεσα ολους τους απατεωνες του πασοκ που εφυγαν απο το κομμα αυτο μολις το ειδαν να διαλυεται. Μετα η ακυρωση των μνημονιων εγινε πιο λαιτ. Μετα δηλωθηκε οτι η ελλαδα δεν τελει υπο κατοχη των γερμανων. Μετα αρχισε καθε μια απο τις συνιστωσες του τον δικο της χαβα (επιτροπες στρατιωτων στο Στρατο). Μετα δηλωσε συστημικο κομμμα στη Μερκελ και στους ευρωπαιους επικυριαρχους για να παρουν το χρισμα να κυβερνησουν. Μετα εκαναν συνεδριο οπου φροντισαν να φιμωσουν τις συνισταμενες που επεμεναν να ειναι αριστερες (θυμηθηκα τα Σωματα Ασφαλειας του Ερνστ Ραιμ). Μετα βγηκε καθενας πρωτοκλασσατος κι εκανε διαφορετικες δηλωσεις που δημιουργησαν Χαος . Εν τω μεταξυ ξεχασαν οτι ο κοσμος δεν ξερει τι τεξεται η επιουσα κι εχει αλαλιασει. Ο λαος ξεχασθηκε στη δυστυχια του. Τι τιυς νοιζει ; δεν πεινουν αυτοι αφου οι απολαυες τους εχουν ελαχιστα μειωθει. Κι εμεις τους πιστεψαμε οτι ηλθαν να μας σωσουν απο τα νυχια της δεξιας και του κκε. Αλλα ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση