GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς στο Twitter: Ξεκινούν αυτά που… θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια αιχμηρή αποστροφή χρησιμοποίησε στα social media ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, επιχειρώντα...


Μια αιχμηρή αποστροφή χρησιμοποίησε στα social media ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, επιχειρώντας να περιγράψει γλαφυρά την ειδησεογραφία που έχει διαμορφωθεί, μετά την πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να ανοίξει εκ του μηδενος θέμα άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.
“Ξεκινούν κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα. Ήταν αυτά που θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ…”, έγραψε με νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Νίκος Παππάς.

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και στενός συνεργάτης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί συχνά το Twitter για να περάσει αιχμηρά πολιτικά μηνύματα, ενώ συχνά ανοίγει και διάλογο με άλλους χρήστες των social media, που σχολιάζουν τις θέσεις του.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση