GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου

Κριός Καινούργιες ιδέες και σχέδια θα σας ξεσηκώσουν αυτές τις μέρες και η ψυχολογία και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα αφού βλέπετε ...

Κριός

Καινούργιες ιδέες και σχέδια θα σας ξεσηκώσουν αυτές τις μέρες και η ψυχολογία και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα αφού βλέπετε σιγά σιγά κάποια από τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχόληση αυτή την περίοδο και το ευχάριστο είναι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

Ταύρος

Γνωριμίες σημαντικών ανθρώπων και φίλοι μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμοι για την επιδίωξη των στόχων σας. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Παράλληλα θα βρείτε νέες μεθόδους γαι την πραγματοποίηση των στόχων σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα προσπαθήσετε να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον, λύνοντας τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε όμως να οριστικοποιήσετε ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες αυτήν την περίοδο. Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Οι αδέσμευτοι θα αυξηθεί η σεξουαλική σας γοητεία και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον του περίγυρου σας. Οικογένεια και καριέρα σε πρώτο πλάνο. Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση απαγορευμένη ή με αμφίβολη διάρκεια.

Καρκίνος

Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγουν, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Λέων

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, συλλέξτε πληροφορίες για τα ζητήματα που σας απασχολούν και οργανώστε καλύτερα τα μελλοντικά σας βήματα. Η επαγγελματική σας ζωή εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα του παρελθόντος. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, αφού οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα εργάζεστε παραπάνω ώρες για να τα τακτοποιήσετε όλα.

Παρθένος

Οι ημέρες αυτές απαιτούν προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς, για να μην έχετε σημαντικές απώλειες. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και θα ασχοληθείτε με πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Πολλοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα θα διαπιστώσατε ότι τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα άλλαξαν προς το καλύτερο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας. Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και πάρτε τις όποιες αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να επηρεαστείτε από κανέναν. Θα υιοθετήσετε νέους τρόπους σκέψης και θα γίνετε πιο τολμηροί στις κινήσεις σας, αλλά χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί θα έχετε καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.

Υδροχόος

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτείτε προτάσεις από φίλους για εξόδους και διασκεδάσεις. Προσοχή πρέπει να δείξετε στον οικονομικό τομέα περιορίζοντας τα έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με το σύντροφό σας.

Ιχθείς

Τα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να προωθούνε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κούραση και οι προσπάθειες που καταβάλετε τώρα θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας τομέα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιδράτε σπασμωδικά με αποτέλεσμα να κάνετε μοιραία λάθη. Φροντίστε να εξοικονομείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση