GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα διαγραφής του βουλευτή Νταβρή από τους ΑΝΕΛ...

Τις φήμες περί διαγραφής του από το κόμμα, για τρείς μήνες, με αναστολή διαψεύδει ο βουλευτής Αχαΐας, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Ντ...

Τις φήμες περί διαγραφής του από το κόμμα, για τρείς μήνες, με αναστολή διαψεύδει ο βουλευτής Αχαΐας, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Επιτροπή Δεοντολογίας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρώην πρύτανη, Ευάγγελου Μαρκάτου, αποφάσισε την τρίμηνη διαγραφή με αναστολή του Αχαιού βουλευτή, από τους «ΑΝ.ΕΛ.»
Ο ίδιος ο κ. Νταβρής  διέψευσε τις φήμες, τόνισε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση και μάλιστα ανέφερε ότι «εκ μέρους του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου θα εκπροσωπήσει το κόμμα στις σημερινές εκδηλώσεις για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, στην Αρχαία Ολυμπία».
Πάντως σε κάθε περίπτωση το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ή αύριο, οπότε και αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση