GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...

Aπό τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη.     Βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Είναι αλήθεια ότι αυτήν την περίοδο της ανθρωπιστικής κρίσης των μνημονί...

Aπό τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη. 
   Βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

  1. Είναι αλήθεια ότι αυτήν την περίοδο της ανθρωπιστικής κρίσης των μνημονίων οι δαπάνες υγείας από το 6% έπεσαν στο 3%. 
  2. Είναι αλήθεια ότι έχουμε έλλειψη 22.000 θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού και 6.000 γιατρών. 
  3. Είναι αλήθεια ότι 4.000 γιατροί έχουν φύγει στο εξωτερικό. 
  4. Είναι αλήθεια ότι η πραγματικότητα όσον αφορά τις προσλήψεις, είναι ότι κινούνται στο 1 προς 70. 
  5. Είναι αλήθεια ότι την τελευταία διετία έχουμε 5.000 μείωση προσωπικού στα νοσοκομεία. 
  6. Είναι αλήθεια ότι 7 δις ξοδεύονται για την ιδιωτική υγεία και από αυτά το 1,8 δις για την παραοικονομία υγείας. Δηλαδή 200 εκατομμύρια για φακελάκια και 1,6 δις για εξετάσεις χωρίς αποδείξεις. 
Όλοι οι γιατροί του ΙΚΑ που δούλευαν σε νοσοκομεία του ΙΚΑ βρίσκονται σε διαθεσιμότητα στερώντας από την υγεία και ηλικίες και γνώσεις απαραίτητες.
Ετοιμάζονται στο να μπουν στη διαθεσιμότητα και οι 6.000 γιατροί του ΙΚΑ.
Ουσιαστικά τον ΕΟΠΠΥ από πάροχο υγείας πάνε να τον κάνουν αγοραστή υγείας και έτσι να καταστρέψουν την Α΄θμια περίθαλψη.
Καταλαβαίνει κανείς ότι με τις εγκληματικές συγχωνεύσεις των νοσοκομείων που έκαναν, το εισιτήριο εισαγωγής των 25 ευρώ που βάζουν, την απαράδεκτη πολιτική που χρησιμοποιούν στη συνταγογράφηση των γενοσήμων, πάνε να παραδώσουν το δημόσιο αγαθό της υγείας στους καρχαρίες του ιδιωτικού τομέα.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση