GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει εκτός νόμου τη ΧΑ

  Για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή συζήτηση στους κόλπους της κυβέρνησης, ώστε να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με πλη...

 
Για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή συζήτηση στους κόλπους της κυβέρνησης, ώστε να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από χρυσαυγίτη, συζήτησε, τηλεφωνικά, το θέμα με κορυφαίους υπουργούς, αλλά και με τους στενούς του συνεργάτες. Ο Αντ. Σαμαράς ζήτησε την γνώμη τους για το εάν πρέπει και με ποιους τρόπους, να τεθεί εκτός νόμου, το κόμμα της ΧΑ, ενώ όπως μαθαίνουμε για το θέμα είχε επικοινωνία και με τον υπουργό Δικαιοσύνης για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η κυβέρνηση.

Σε κοινή γραμμή Σαμαράς-Βενιζέλος

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, το θέμα αυτό κυριάρχησε και στην 4ωρη (!!!) συνάντηση που είχε, την Τετάρτη το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Αντ. Σαμαράς είναι αποφασισμένος, όπως λένε οι συνεργάτες του να βάλει τέλος στην εγκληματική δράση μελών της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου. «Δεν πάει άλλο. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση», φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν να αντιμετωπίζεται η ΧΑ, στο εξής, ως εγκληματική οργάνωση, και παράλληλα η αστυνομία να εντείνει τις έρευνες για να αποκαλύψει “τη διασύνδεση της Χρυσής Αυγής με το κοινό ποινικό έγκλημα”, όπως χαρακτηριστικά, φέρεται να τόνισε ο πρωθυπουργός στον συνομιλητή του. “Η έφοδος της αστυνομίας, την Τετάρτη το πρωί, στα γραφεία της ΧΑ, είναι μόνο η αρχή”, τονίζουν συνεργάτες του Μαξίμου.
Νομοθετικές παρεμβάσεις
Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον υπουργό Δ. Τάξης να ανακοινώσει ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική παρέμβαση για την τροποποίηση άρθρων του ποινικού κώδικα σχετικά με το τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας, διευκρινίζοντας ότι θα θέσει τη ρύθμιση σε δημόσιο διάλογο τις προσεχείς ημέρες. Επιπροσθέτως η κυβέρνηση κάλεσε- δια του Νίκου Δένδια και του Σίμου Κεδίκογλου- όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις, να “συναποφασίσουν” οριστικά ότι ούτε η πολιτεία θα ανεχθεί ούτε η κοινωνία θα αποδεχθεί πράξεις που υπονομεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δήλωσή του ζήτησε”από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να υψώσουμε φραγμό στον φαύλο κύκλο της έντασης και της βίας».
www.kentrinews.gr/?p=7756#sthash.FhzZ78U1.dpuf

2 σχόλια

  1. EΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΗΤΕ
    ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ
    ΣΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΒΑΡΗ ΑΣΗΚΩΤΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε και τη λίστα με τα εγκλήματα των αριστερών (δολοφονίες 17Ν κλπ) και των αλλοδαπών και μετά θέστε εκτός νόμου τα κόμματα που άνοιξαν τα σύνορα και που τους υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση