GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το τέλος θα είναι οριστικό»

Για το νέο της επαγγελματικό βήμα, την οργάνωση γάμων και το τέλος στη σχέση της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Do...


Για το νέο της επαγγελματικό βήμα, την οργάνωση γάμων και το τέλος στη σχέση της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» η Μαρία Λουίζα Βούρου. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ» είπε για τη νέα της επιχείρηση και συνέχισε: «Η ιδέα ξεκίνησε όταν, συζητώντας με φίλες μου που παντρεύονταν ή βάφτιζαν το παιδάκι τους, ζητούσαν τη γνώμη μου σχετικά με το πού θα μπορούσαν να βρουν νυφικό ή μπομπονιέρες. Επειδή διαπίστωσα ότι οι συμβουλές μου σε πολλές περιπτώσεις έπιασαν τόπο, σκέφτηκα να το δω πιο επαγγελματικά.
Σίγουρα είναι παρακινδυνευμένο σε περίοδο κρίσης να κάνει κάποιος επιχειρηματικά ανοίγματα, αλλά και οι λύσεις που προτείνω είναι ανάλογες της οικονομικής κατάστασης. Έχω επιλέξει μπομπονιέρες που κοστίζουν ένα ευρώ ή έχω κάνει στολισμό με φανάρια και κορδέλες που στοίχισε ελάχιστα χρήματα». Αναφερόμενη στο χωρισμό της με τον Βασίλη Εμμανουηλίδη είπε: «Με τον Βασίλη ήμασταν τρία χρόνια μαζί, αλλά δεν είχαμε ορίσει ημερομηνία γάμου. Σίγουρα, όταν με έναν άνθρωπο έχεις μία μακροχρόνια σχέση το επόμενο βήμα είναι να παντρευτείτε, αλλά στη δική μας περίπτωση ούτε πρόταση γάμου είχε γίνει, ούτε είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Μπορεί πάνω στην πλάκα ή στα πειράγματα φίλων που μας ρωτούσαν «άντε, πότε θα παντρευτείτε;» να απαντούσαμε, αλλά σοβαρή κουβέντα δεν έγινε ποτέ». Όσο για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό, δήλωσε: «Πάντα σε μία σχέση φταίνε και οι δύο. Δεν χωρίζει κανείς αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Κι εμείς είχαμε τα δικά μας, τα οποία για αρκετό καιρό είχαμε αφήσει πίσω, αλλά δυστυχώς έβγαιναν πάντα στην επιφάνεια.
Όταν βλέπεις, λοιπόν, ότι δεν μπορούν να ξεπεραστούν ή ότι δεν συμφωνείτε σε βασικά ζητήματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις. Και είναι προτιμότερο να χωρίσεις ήρεμα και πολιτισμένα, παρά να αφήσεις τη σχέση να φθαρεί και να καταλήξεις να βλέπεις τον άλλον και να αλλάζεις πεζοδρόμιο. Εμείς, παρόλο που έχουμε χωρίσει δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το τέλος θα είναι οριστικό. Θέλουμε και οι δύο χρόνο για να ζυγίσουμε τα πράγματα και να δούμε αν τελικά θα είμαστε μαζί ή όχι». Μάλιστα δε δίστασε να παραδεχτεί ότι ο πρώην σύντροφός της της λείπει: «Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που αναπολώ πράγματα που κάναμε μαζί. Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι με έναν άνθρωπο, μοιραία θα σου λείπει μετά», ενώ αν τον έβλεπε με κάποια άλλη στο πλευρό του «δεν θα ήταν το πιο ευχάριστο θέαμα, αλλά αν εκείνος νιώθει ευτυχισμένος έτσι θα το κατανοούσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση