GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καυτή φωτογράφηση της Κατερίνας Καινούργιου [εικόνες]

Για την φωτογραφία που την ενόχλησε, τις πλαστικές και το πόσο καλά λέει πλέον το «ρ» μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο People. «Το συγκε...

Για την φωτογραφία που την ενόχλησε, τις πλαστικές και το πόσο καλά λέει πλέον το «ρ» μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο People.
«Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι περισσότερο ανατομικό. Έχω κάνει αρκετά μαθήματα λογοθεραπείας και το “ρ” μου έχει βελτιωθεί. Όταν, πριν από τρία χρόνια, είχα πάει στο Δέστε Τους, το “ρ” μου ήταν πολύ χειρότερο. Ο Νίκος μού είπε να το αγαπήσω! Με έχει βοηθήσει τόσο αυτό. Μάλιστα, μου ζήτησε να σταματήσω τη λογοθεραπεία, λέγοντάς μου πως θα φτιάξει το “ρ” και μετά δεν θα του κάνω! Με αυτό τον αστείο τρόπο ήθελε να μου πει πως ακόμα και αυτή η αδυναμία είναι ένα δικό μου κομμάτι που με κάνει ξεχωριστή.
Εξάλλου, οι ατέλειές μας μας κάνουν πιο όμορφους». Αυτό δήλωσε η ανερχόμενη παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο People.

Εκεί που επίσης μίλησε για την πλαστική επέμβαση στη μύτη που έκανε σε μικρή ηλικία «Είχα διάφραγμα και ορισμένα αναπνευστικά προβλήματα. Γι’ αυτούς τους λόγους και με τη σύμφωνη άδεια των γονιών μου το έκανα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, αλλά ούτε και το έκρυψα. Δεν θεωρώ όμως πως υπάρχει λόγος να το συζητάω (..) Είμαι υπέρ των πλαστικών ως ένα βαθμό, αρκεί να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να βλέπω “παγωμένα” πρόσωπα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα περί της γνωστής φωτογραφίας από την εφηβεία της που πρόβαλε τηλεοπτικός σταθμός «Ήμουν μόλις 16 ετών. Ένα κοριτσάκι στην εφηβεία με μαύρα μαλλιά, παραπανίσια κιλά, σπυράκια και διαφορετική μύτη. Με ενόχλησε που την έβγαλαν σε μια μεσημεριανή εκπομπή, που ευτυχώς σήμερα δεν υπάρχει, με ένα πάνελ που μιλούσε άσχημα και απαξιωτικά για μένα χωρίς λόγο και μια παρουσιάστρια που γελούσε. Μου έκανε φοβερά άσχημη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο το χειρίστηκαν. Εννοείται πως στα 16 είσαι ένα κορίτσι πάνω στην εφηβεία, που το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί είναι η εξωτερική εμφάνιση. Πειράχτηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση