GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο για τον Richard Gere

Ο ηθοποιός Richard Gere και η σύζυγός του Carey Lowell χωρίζουν ύστερα από 11 χρόνια γάμου, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η N...


Ο ηθοποιός Richard Gere και η σύζυγός του Carey Lowell χωρίζουν ύστερα από 11 χρόνια γάμου, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η New York Post.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του 64χρονου Gere και της 52χρονης Lowell ήταν πριν ένα χρόνο, σε προβολή της ταινίας "Arbitrage" (Άλλοθι) στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, ενώ πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι το ζευγάρι "είναι σε διάσταση αρκετό καιρό".

Άλλη πηγή εξήγησε ότι αιτία του χωρισμού ήταν ο διαφορετικός τρόπος ζωής του ζευγαριού καθώς ο Βουδιστής ηθοποιός επιθυμεί να ζει ήρεμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η σύζυγός του προτιμά την κοσμική ζωή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 -ύστερα από επτά χρόνια σχέσης- και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Homer, ο οποίος γεννήθηκε το 2000.

Αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο για τον χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με το τοπ μόντελ Cindy Crawford, και το τρίτο για την Lowell, η οποία ήταν παντρεμένη με τον φωτογράφο John Stember και τον ηθοποιό Griffin Dunne.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση