GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Άφησαν ελεύθερους τους δράστες που έδερναν την 52χρονη στα Προσφυγικά!

Η είδηση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο! Μία γυναίκα 52 ετών στα Προσφυγικά όχι απλά έπεφτε θύμα ληστείας με δράστιδες δύο γυναίκες ...


Η είδηση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο! Μία γυναίκα 52 ετών στα Προσφυγικά όχι απλά έπεφτε θύμα ληστείας με δράστιδες δύο γυναίκες ρομά (ηλικίας 22 και 13 ετών) αλλά στη συνέχεια και επίθεση από δέκα περίπου άτομα που την χτυπούσαν με χέρια και ξύλα στην προσπάθειά τους να την… αποτελειώσουν επειδή τόλμησε και κυνήγησε τις δύο δράστιδες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο, και φυσικά τα 1000 ευρώ που της άρπαξαν «εξαφανίσθηκαν» ως δια μαγείας.

Η αστυνομία συνέλαβε κάποια άτομα από τα παραπάνω οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και… αφέθησαν ελεύθερα! Η είδηση της «απελευθέρωσης» εξέπληξε ακόμη και τους αστυνομικούς. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως «έπρεπε να πεθάνει η γυναίκα για να προφυλακιστούν οι δράστες»!

xespao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση