GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Anonymous εναντίον Σερβίας στις 28/11

Η Pentagon Security Team, είναι μια νεοσύστατη ομάδα hackers με στενές διασυνδέσεις με τους Anonymous και ανακοίνωσαν τις προθέσεις...



Η Pentagon Security Team, είναι μια νεοσύστατη ομάδα hackers με στενές διασυνδέσεις με τους Anonymous και ανακοίνωσαν τις προθέσεις τους για διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον της Σερβίας οι οποίες είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 28 Νοεμβρίου 2013.
Οι hackers πιστεύεται ότι είναι από την Αλβανία. Η ημερομηνία που σηματοδοτεί την έναρξη της επιχείρησης, που ονόμασαν OpSerbia, συμπίπτει με την ημέρα κατά την οποία η Αλβανία γιορτάζει την ανεξαρτησία της.
Με ένα βίντεο που ανέβασαν στο YouTube για να ανακοινώσουν την επιχείρηση, οι hackers παρουσιάζουν σκηνές από τον πόλεμο της Βοσνίας δίνοντας έμφαση στην πολιορκία του Sarajevo και τη σφαγή της Srebrenica.
Το YouTube κατέβασε άμεσα το βίντεο για αποτρόπαιο περιεχόμενο. Ωστόσο, οι hackers το δημοσίευσαν στο Facebook.
Η ομάδα Pentagon Security δεν έχει ανακοινώσει κανέναν από τους στόχους της για την OpSerbia, αλλά μάλλον θα επικεντρωθούν σε επιθέσεις εναντίον κυβερνητικών συστημάτων.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση