GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2014

Σε παράταση οδηγείται η είσπραξη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Παρά την επιμονή του Γιάννη Στο...


Σε παράταση οδηγείται η είσπραξη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Παρά την επιμονή του Γιάννη Στουρνάρα για αντικατάσταση του από τον Ενιαίο Φόρο, το «χαράτσι» θα παραμείνει και το 2014 καθώς ούτε η τρόικα διαφωνεί στη μονιμοποίηση του ούτε προβλέπεται μνημονιακά.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το πρόγραμμα που υπεγράφη τον Ιούλιο από τον υπουργό Οικονομικών και τους εκπροσώπους των δανειστών δίνει την εναλλακτική δυνατότητα στη χώρα μας να διατηρήσει το «χαράτσι» σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι η εφαρμογή του νέου φόρου για τα ακίνητα δε θα φέρει τα προσδοκώμενα έσοδα στα δημόσια ταμεία.

Αυτό επιβάλλεται και από τις περιστάσεις καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων θα υπερφορολογηθούν και δε θα καταφέρουν να εξοφλήσουν και τα ποσά του Ειδικού Τέλους Ακινήτων.

2 σχόλια

  1. Στραπατσαρισμένη είναι από σήμερα η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έχουν μείνει με 153 βουλευτές, ενώ μπροστά τους έχουν μια κοινωνία που βράζει. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα και η ΔΗΜΑΡ με το παρών δείχνουν ότι εκλογικά κινούνται στο 3% και σβήνουν... Στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές δεν θα μπορέσουν να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες ούτε στη Κρήτη!

    Φυσικά και τώρα οι 153 βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν μπροστά τους έναν Γολγοθά με το φόρο ακινήτων, τους φόρους στα αυτοκίνητα, την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, τους πλειστηριασμούς, τα δάνεια των νοικοκυριών, τα νέα μέτρα που θα θέλει η Τρόικα από αύριο, τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες, την τεράστια ανεργία κλπ. Οι περισσότεροι από αυτούς έτρεμαν τις πρόωρες εκλογές, γιατί ξέρουν τα πραγματικά ( μικρά ) ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ξέρουν ότι στις επόμενες εκλογές οι περισσότεροι θα είναι εκτός Βουλής ! Ξέρουν ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο θα αυξάνονται τα ποσοστά και οι ψήφοι των άλλων κομμάτων και θα συρρικνώνεται η εκλογική απήχηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ξέρουν ότι το πολιτικό τους τέλος πλησιάζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει! Βεντούζα! Δε μασάει ο Έλλην, μπορεί να ζήσει και με 100€ το μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *