GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ''γκέττο'' μας στην Αστόρια Νέας Υόρκης, θα έχει -το 2014- νέο ''πρωθυπουργό''

Ο ίσαμε τώρα (γιά 35 χρόνια) ''πρωθυπουργός Αστόριας'' Νίκος Ανδριώτης , θεοφοβούμενος και ''προστάτης παγκαριών...

Ο ίσαμε τώρα (γιά 35 χρόνια) ''πρωθυπουργός Αστόριας'' Νίκος Ανδριώτης, θεοφοβούμενος και ''προστάτης παγκαριών καθεδρικού'', αποχωρεί και ετοιμάζεται ο -επίδοξος- διάδοχός του: Πέτρος Γαλάτουλας. Δηλαδή, ο πρόεδρος της ''Επιτροπής Παρέλασης'' της Ομοσπονδίας, με ''διαμάντια'' συνεργάτες και επόμενος πρόεδρος της ''υπερήλικης σκανδαλιάρας'', Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, αν δεν τον ''τουμπάρουν'' πάλι στις εκλογές, τον Ιούνιο 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την προεκλογική εκστρατεία του, που θα προβληθεί από την ''ημερήσια γεροντοκόρη'', έχουν αναλάβει ο γεν. Γραμματέας της Οργάνωσης και μία κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων. 
Λέγεται ότι την προεδρία μπορεί να διεκδικήσει και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, γνωστός και ως ''ο πούτανος'', αλλά αυτός ''δεν πάει πουθενά''. Σε ότι αφορά τους ''τελετάρχες'' στην παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στο Μανχάτταν, ο ένας από τους τρεις που θα προταθούν, θα είναι ο τελευταίος ΣΑΕ-άρχης ΗΠΑ, ο ''άρχοντας'' Θεόδωρος Σικάγου. Εξυπακούεται ότι, στην παρέλαση, θα κληθούν από τον κ. πρόεδρο της Επιτροπής, ΜΟΝΟ βουλευτές της ''Νέας -πασοκικής- Δημοκρατίας'' και ο επίδοξος αρχηγός κόμματος... Χρ. Ζώης... (Περισσότερα γιά τις ιστορικές ''γκέττο''-εξελίξεις, σύντομα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση