GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Τζαμτζή που προκαλεί: Ξεραίνουμε το σκ*τό μας για να ζήσουμε με 5.400 το μήνα! [video]

Χαμός έγινε το πρωί στον ΑΝΤ1 όταν ο Δάνης Τζαμτζής έκανε την «κορυφαία» δήλωση ότι πολλοί βουλευτές αναγκάζονται να...


Χαμός έγινε το πρωί στον ΑΝΤ1 όταν ο Δάνης Τζαμτζής έκανε την «κορυφαία» δήλωση ότι πολλοί βουλευτές αναγκάζονται να...

«ξεράνουν το σκ*τό τους» για να τα βγάλουν πέρα με το μισθό των 5.400 ευρώ το μήνα!

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι άμα είναι να αμείβεται με 2.000 ευρώ, δεν πρόκειται να γίνει βουλευτής γιατί δεν θα τα βγάζει πέρα και θα καταλήξουμε να έχουμε μια Βουλή των πλουσίων!

Όπως είναι λογικό, η τοποθέτησή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πάνελ, που έκανε λόγο για προκλητικές δηλώσεις την ώρα που πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις σε μια κοινωνία με 1,5 εκ. άνεργους.
Διαβάστε τον επίμαχο διάλογο:

Τζαμτζής: Υπάρχει θέμα με τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος σήμερα για να μπορούμε να στηρίξουμε το θέμα της φορολόγησης και να έχουμε έσοδα.

Παπαδάκης: Γιατί δεν είπατε «ας κόψουμε 100 ευρώ και εμείς από τις αποζημιώσεις μας»; Είναι ίδιες και το 2014.

Τζαμτζής: Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν μειωθεί κατά 40%. Επισκεφθείτε το προεδρείο της Βουλής και πάρτε τα στοιχεία της Βουλής.

Παπαδάκης: 5.400 ευρώ καθαρά κε Τζαμτζή; Και αφορολόγητα το 75%;

Τζαμτζής: Άμα είναι να πάρω 2.000 ως βουλευτής, δεν γίνομαι βουλευτής γιατί δεν είμαι πλούσιος. Αν θέλετε στη Βουλή μόνο πλουσίους για να μην περνάει τίποτα από αυτά που περάσαμε εμείς...

Παπαδάκης: Παίρνετε επίδομα για τα έξοδα του γραφείου σας και αφορολόγητο;

Τζαμτζής: Όχι!

Παπαδάκης: Όχι; Τι λέτε τώρα;

Τζαμτζής: Με 5.400 ευρώ αποζημίωση, θέλετε να σας απαντήσω πως ζούμε; Με πολύ προσοχή και χωρίς εξαλλοσύνες.

Παπαδάκης: Ισχύει για εσάς. Άλλοι όμως..

Τζαμτζής: Δεν είναι υπερβολή ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν λεφτά και ξεραίνουν το σκ*τό τους για να τα βγάλουν πέρα!

Παπαδάκης: Μην τα λέτε αυτά κύριε Τζαμτζή, μην τα λέτε! Που να δείτε τι κάνει το 70% του ελληνικού λαού!

Τζαμτζής: Κάθε μέρα είμαι με αυτό το 70% του λαού.

Παπαδάκης: Κύριε Τζαμτζή, υπάρχουν συνάδελφοί σας που έχουν κολλήσει το πρώτο και το τελευταίο ένσημο στη Βουλή

Τζαμτζής: Εγώ δουλεύω από τα 10 μου στα χωράφια.
thestival.gr

3 σχόλια

  1. Σκατα στους πολιτικους15 Νοε 2013, 11:30:00 μ.μ.

    εκει να καταλαβετε -καταλαβουμε-
    τι ΧΑΣΜΑ υπαρχει μεταξυ αυτων της βουλης
    και ημων των ταπεινων!

    Σε αλλον πλανητη αουν εκεινοι που δεν τους φτανουν τα 5.400 ευρω το μηνα
    και σε αλλον εμεις που -οι ανοητοι- δεν τα καταφερνουμε με τα 450 ευρω το μηνα!!




    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άθλια φορομπηχτική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με την άνανδρη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών κατάφεραν να ανεβάσουν δημοσκοπικά ακόμα περισσότερο την Χ.Α.

    Πλησιάζει Πολυτεχνείο και ο κόσμος, στα καφενεία και στις παρέες, λοιδωρεί κάποιους από τους πρωταγωνιστές του ηρωικού Πολυτεχνείου που βολεύτηκαν και πλούτισαν και μπήκαν σε καρέκλες και οδήγησαν τη χώρα στη πτώχευση και τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση.Και, δυστυχώς, τους συγκρίνει με τους χουντικούς και λένε ότι αυτοί πέθαναν πάμφωτοι, ενώ οι κάποιοι "δημοκράτες" έχουν εκατομμύρια σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού από τη λεηλασία των ταμείων, του Δημοσίου χρήματος, του Χρηματιστηρίου, της Ε.Ε και των διαφόρων έργων.

    2 εκ. άνεργοι
    5.000 αυτοκτονίες
    4 εκ. άνθρωποι με μισθούς ή συντάξεις πείνας με άθλια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
    200.000 μετανάστες στο εξωτερικό.
    Ανελέητοι διπλοί και τριπλοί φόροι, χαράτσια και τέλη στην ακίνητη περιουσία του Ελληνικού λαού, χειρότεροι της Τουρκοκρατίας.
    50 χρόνια μνημόνιο και εξαθλίωση και υποταγή, από ανθρώπους που φώναζαν στο Πολυτεχνείο για "εθνική ανεξαρτησία", "ελευθερία"!

    Και ο ελληνικός λαός, και η νεολαία, αποχαυνωμένοι αμφότεροι από το χαζοκούτι και την αδιαφορία δεν μπορούν ούτε αντίσταση να προβάλλουν, ούτε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, τώρα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους κάνουν σκλάβους, γυρνώντας μας στον Μεσαίωνα, με την εξαφάνιση της μεσαίας αστικής τάξης. Οι "αγανακτισμένοι" εξαφανίστηκαν, ο καθένας για την "πάρτη" του, κανένας δεν αντιδρά, περιμένοντας το μοιραίο.

    Αν υπήρχε διάθεση, αυτό το τριήμερο θα έπρεπε να είναι 100.000 - 200.000 άνθρωποι μέσα κι έξω από το Πολυτεχνείο και να διαμαρτύρονται κατά της συγκυβέρνησης. Που είναι οι άνεργοι ; Που είναι οι συμβασιούχοι ; Που είναι οι απολυμένοι ; Που είναι αυτοί της διαθεσιμότητας ; Που είναι οι εκπαιδευτικοί ; Που είναι οι φοιτητές και οι νέοι ; Που είναι νέοι ηγέτες ( όχι πολιτικάντηδες ) να κατεβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ;

    Η συσσωρευμένη οργή θα εκφραστεί δυνατά στις κάλπες ( δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, εθνικές ), όπου ο Σύριζα θα πιάσει 30% και άνω, η Χ.Α 20%, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ πάνω από 10%, καταγκρεμίζοντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και όλα τα φιλομνημονιακά αποκόμματα της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση