GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σενάριο που δυστυχώς βρήκε αληθινό...

Ολοκληρώνονται σήμερα στο Ηράκλειο οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του μήνα Οδικής Ασφάλειας, που γίνονται σε όλη την Κρήτη, από τα τέσσερα ...

Ολοκληρώνονται σήμερα στο Ηράκλειο οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του μήνα Οδικής Ασφάλειας, που γίνονται σε όλη την Κρήτη, από τα τέσσερα επιμελητήρια του νησιού.
Στην Πλατεία Ελευθερίας, στήθηκε «επιχείρηση απεγκλωβισμού» τραυματία. Οι παρευρισκόμενοι, είδαν λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ και ανδρών της Πυροσβεστικής, να απελευθερώνουν τραυματία από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, και να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι το «σενάριο» έγινε πραγματικότητα σήμερα το πρωί, μόνο που η τραυματίας άφησε μέσα στο όχημα την τελευταία της πνοή.

Πρόκειται για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και μετά το Ηράκλειο, ακολουθούν στις 11,12,13 Νοεμβρίου ο Νομός Λασιθίου, 14,15 Νοεμβρίου ο Νομός Ρεθύμνου και 16,17,18 Νοεμβρίου ο Νομός Χανίων.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση