GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σαμπρίνα βγαίνει στο προσκήνιο με φανερή υποστήριξη στο Νότη Σφακιανάκη. Ο λόγος;

Η εγχώρια show bizz τείνει να διασπαστεί σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα , ύστερα από την πρωτοφανή ενέργεια της. Δέσποινας Βανδή να αποχ...


Η εγχώρια show bizz τείνει να διασπαστεί σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα , ύστερα από την πρωτοφανή ενέργεια της. Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα , μόλις μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα .
Στο πειρασμό να εκφράσει την δική της προσωπική θέση , μπήκε και η τραγουδίστρια της μικρής Γαλλίδας , Σαμπρίνα , η οποία διαψεύδει όλα τα αρχικά προγνωστικά , τασσόμενη φανερά υπέρ της πλευράς του Νότη Σφακιάνακη . Χαρακτηριστικά διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο που ανέβασε στο προσωπικό της facebook προφίλ , βάζοντας φωτιά στο διαδίκτυο :
Διαβάστε τον λόγο …
” Σφακιανακης-Βανδη... 1/0
προσωπικα δεν με απασχολουν οι πολιτικες πεποιηθησεις κανενος…
” δεν συμφωνω ουτε με μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιστω ακομα και με το τιμημα της ζωης μου, το δικαιωμα σου να λες ελευθερα αυτο που πιστευεις” Βολταιρος..
και δεν καταλαβαινω τι ενοχλησε… ???
οτι υποστηριζει την Χρυση αυγη ο Σφακιανακης??
η οτι εξεφρασε τα πιστευω του???
αν κρινω απο τα λεγομενα,, τα πιστευω λιγο πολυ ηταν γνωστα ουτως η αλλως..
αρα μαλλον οτι ειπε ελευθερα αυτο που πιστευει….. ενοχλησε….
Σφακιανακης-Βανδη λοιπον ξανα… 1/0
 “ flashstar.skaipatras.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση