GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο Χρ. Παρράς, πρόεδρος του ΔΣ Οίκου Ναύτου, που τον εμπλέκουν στην μεγάλη απάτη...

Στους  «καυτούς» διαλόγους για την απάτη στον Οίκο Ναύτου  γίνεται αναφορά και στον πρόεδρο του Οργανισμού. Και αναφέρονται τα αρχικά του...

Στους «καυτούς» διαλόγους για την απάτη στον Οίκο Ναύτου γίνεται αναφορά και στον πρόεδρο του Οργανισμού. Και αναφέρονται τα αρχικά του, Χ. Π.. 
Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα του Οίκου Ναύτου, διαβάζουμε: 

Πρόεδρος ΔΣ Οίκου Ναύτου
Ο Χρήστος Παρράς γεννήθηκε στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανία το 1956, όπου και μεγάλωσε.
Το 1976 εισήλθε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τότε ΑΣΟΕΕ) όπου αποφοίτησε με επιτυχία από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Το 1984, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ως έφεδρος αξιωματικός, εισήλθε στην αγορά εργασίας, στο τομέα εμπορίας πετρελαιοειδών της χώρας στην εταιρεία Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια (ΕΚΟ ΑΒΕΕ). Διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητα του σε όλα τα εταιρικά καθήκοντα και ειδικότερα στον τομέα πωλήσεων όπου και κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Πρατηρίων Ελλάδος. Στη συνέχεια αναρριχήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα του εταιρικού οργανογράμματος και ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσίων & Ανθρωπίνων Πόρων της ΕΚΟ ΑΒΕΕ. Μετά την ενοποίηση των υπηρεσιών της ΕΚΟ ΑΒΕΕ με τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.), ανέλαβε την θέση του Γενικού Διευθυντή των Διοικητικών Υπηρεσίων του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων.
Διετέλεσε επίσης πρόεδρος και αντιπρόεδρος της εταιρείας DIAXON ABEE.
Ο Χρήστος Παρράς είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση