GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση της FIFA για το τραγικό συμβάν στο Κορίνθιανς Αρένα

Μετά το τραγικό συμβάν στο «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάολο, που κόστισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους, η FIFA εξέδωσε την παρακάτω ανακο...

Μετά το τραγικό συμβάν στο «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάολο, που κόστισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους, η FIFA εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Η FIFA και η τοπική οργανωτική επιτροπή, με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο εργατών στο «Κορίνθιανς Αρένα», στο Σάο Πάολο.

Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο. Η ασφάλεια των εργαζομένων είναι η κορυφαία προτεραιότητα για τη FIFA, την οργανωτική επιτροπή, και την Κυβέρνηση.

Ξέρουμε ότι η ασφάλεια των εργαζομένων υπήρξε πάντα ύψιστης σημασίας για όλες τις κατασκευαστικές εταιρίες που έχουν κάνει σύμβαση για την κατασκευή των δώδεκα γηπέδων που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Το τμήμα εργασίας και οι τοπικές αρχές θα διερευνήσουν πλήρως τους λόγους για τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος. Παρακαλούμε, να γίνει κατανοητό ότι δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε περαιτέρω σε αυτή τη φάση, καθώς αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τις Αρχές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Πηγή: http://sports.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση