GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον εκδικήθηκαν οι διαρρήκτες

Τη… φύλαγαν οι άγνωστοι διαρρήκτες στον ιδιοκτήτη ενός καφενείου στο Κεφαλόβρυσο του Αιτωλικού όταν, πριν από λίγες ημέρες, κατάφερα...


Τη… φύλαγαν οι άγνωστοι διαρρήκτες στον ιδιοκτήτη ενός καφενείου στο Κεφαλόβρυσο του Αιτωλικού όταν, πριν από λίγες ημέρες, κατάφεραν να σπάσουν το λουκέτο της εξωτερικής πόρτας μιας αποθήκης στην οποία φύλαγε τις ελιές που είχε μαζέψει, αλλά βρήκαν μπροστά τους μια… δεύτερη πόρτα και μάλιστα ασφαλείας.
Μπορεί τότε οι επίδοξοι διαρρήκτες να έφυγαν άπρακτοι, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν τρόπο να εκδικηθούν τον ιδιοκτήτη για τον… χαμένο κόπο τους! Κι αυτή τη φορά, χτύπησαν το καφενείο του που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του και μάλιστα έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να τους αντιληφθούν ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και οι γείτονές του.
Οι δράστες διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν στο καφενείο, όπου βρήκαν κλειδωμένη την ταμειακή μηχανή αλλά δεν πτοήθηκαν. Ξήλωσαν το συρτάρι, το πήραν μαζί τους και χάθηκαν στο σκοτάδι. Σύμφωνα με τον καφεπώλη, το συρτάρι περιείχε γύρω στα 300 ευρώ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση