GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεύματα και γαλοπούλες προσέφερε ο Πατούλης

Δέματα με γαλοπούλες, προσφορά των τηλεοπτικών σταθμών  Extra 3 και Ε Channel, και γεύματα, προσφορά του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανν...


Δέματα με γαλοπούλες, προσφορά των τηλεοπτικών σταθμών  Extra 3 και Ε Channel, και γεύματα, προσφορά του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» που εξασφαλίστηκαν με ενέργειες του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, παρέδωσαν ο ίδιος και οι εκπρόσωποι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου στους δικαιούχους συμπολίτες μας που ενισχύονται από τις δημοτικές δομές πρόνοιας.

Συνολικά, στα ωφελούμενα νοικοκυριά προσφέρθηκαν 250 μερίδες φαγητού, οι οποίες εξασφαλίστηκαν μέσα από τη συνεργασία του Δήμου με το περιοδικό «Αθηνόραμα» στο πλαίσιο της πρόσφατης διοργάνωσης του φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Χριστούγεννα 2013» στο Helexpo Palace, όπως, επίσης, 400 γαλοπούλες προσφορά των τηλεοπτικών σταθμών Extra 3 και Ε Channel.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την παράδοση των γευμάτων και των γαλοπούλων στους συμπολίτες μας, τους ευχήθηκε να έχουν Καλές γιορτές και με Υγεία να υποδεχτούν το Νέο Έτος.

«Και φέτος αξιοποιώντας κάθε πηγή με διάθεση κοινωνικής προσφοράς, προσπαθούμε να ανακουφίσουμε τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας προσφέροντας τους τη δυνατότητα να περάσουν όμορφες γιορτές. Ως Δήμος θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη φροντίδα και την αρωγή μας. Καλούμε όλες τις οικογένειες, τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη να αξιοποιούν τις κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας, το κοινωνικό παντοπωλείο, το πολυιατρείο, τα γεύματα αγάπης του Δήμου μας. Να μην ξεχνούν ότι δεν είναι μόνοι τους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη διανομή προς τους ωφελούμενους του Δήμου.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο Δήμαρχος στους χορηγούς της ενέργειας για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των συνανθρώπων μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση