GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΡΕΣ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! – Το ένα και μοναδικό μυστικό της γυναικείας κορύφωσης

Άνδρες δώστε προσοχή! Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το σημείο-κλειδί της γυναικείας κορύφωσης. Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η επιδερμίδα ...

Άνδρες δώστε προσοχή! Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το σημείο-κλειδί της γυναικείας κορύφωσης.
Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η επιδερμίδα γύρω από την κλειτoρίδα είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος και ευθύνεται για την έντονη ερωτική διέγερση και τη δυνατή κορύφωση .
Οι ερευνητές ζήτησαν από γυναίκες να βαθμολογήσουν την ένταση των oργασμών και την απαιτούμενη προσπάθεια που χρειάζεται για να φτάσουν στην κορύφωση, ανάλογα με συγκεκριμένα μέρη του σώματος.
Το 94% των γυναικών ανέφερε πως η διέγερση της κλειτoρίδας είναι αυτή που τις οδηγεί στον oργασμό. Επίσης, ποσοστό 64% δήλωσε πως καταφέρνει να φτάσει σε κορύφωση χάρη στην διέγερση της περιοχής στα πλαϊνά ή κάτω από την κλειτορίδα.
Οι πιο ισχυροί και γρήγοροι oργασμoί οφείλονταν στη διέγερση αυτών των σημείων, αναφέρει η σχετική μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Seχual Medicine.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση