GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασιδιάρης: Ο Σεραφείμ μας αποκαλούσε ελπίδα της Ελλάδας

Έπειτα από το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με τους Μητροπολίτες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή, επίθεση κατά ...


Έπειτα από το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με τους Μητροπολίτες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή, επίθεση κατά των ιεραρχών εξαπέλυσε και ο βουλευτής του κόμματους, Ηλίας Κασιδιάρης.
Μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου σε συγκέντρωση της ΧΑ κατά της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό, έξω από τον σταθμό του μετρό στον Ελαιώνα, ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, λέγοντας ότι το 2010 αποκαλούσε την Χρυσή Αυγή «ελπίδα της Ελλάδας».
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για ιεράρχες που είναι και τέκτονες κι άλλους που «έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν το κόμμα».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε και στον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς, αποκαλώντας τον «ανθέλληνα και άθλιο».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση