Με δύο επιστροφές συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστ...
Με δύο επιστροφές συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά εκτός έδρας.
Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Ράινερ Μάουρερ, είδε τους Παΐτο και Κάλβο να τίθενται στη διάθεσή του με τον πρώτο να εκτίει την ποινή του και τον δεύτερο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Ωστόσο, τις υπηρεσίες του Κώστα Φλίσκα θα στερηθεί ο Γερμανός τεχνικός στην πρεμιέρα της δεύτερης θέσης κόντρα στον ΠΑΟΚ , αφού δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Πηγή: sport-fm.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση