GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Ματαράγκα

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης 19/12 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού ζωγράφου Γιάννη Ματαράγκα από τον ...

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης 19/12 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού ζωγράφου Γιάννη Ματαράγκα από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης και του Συλλόγου «Φίλοι Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας».
Το Μέγαρο αποτελεί ένα έργο υψηλής αρχιτεκτονικής μιας άλλης εποχής και αποτελεί πολιτιστικό πνεύμονα της ευρύτερης περιοχής, με ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (μαθήματα μουσικής, χορού, χειροτεχνίας, δανειστική βιβλιοθήκη κλπ) και αποδείχθηκε ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει την τόσο  σύγχρονη εικαστική οπτική  του Γιάννη Ματαράγκα.
Οι παρουσίες που επισκέφθηκαν την έκθεση από τον ευρύτερο χώρο της τέχνης,  ήταν πολλές και σημαντικές. Αξιοσημείωτη η παρουσία του νεαρού κλασσικού πιανίστα Σταμάτη Λεβίδη που έδωσε μουσική πνοή στην όμορφη εκδήλωση.
Η έκθεση θα λειτουργήσει Παρασκευή  20/12/13 από 17.00 – 22.00 και το Σαββατοκύριακο  21-22/12/13 από 10.00 – 14.00 & 17.00 – 22.00 .

ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ  ( Τέρμα οδού Λόρδου Βύρωνος ) , Πεντέλη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιάννης Αγγελίδης 6979513734
Ο ΥΠ.ΠΟ. κόβει συμβολικά την κορδέλα των εγκαινίων, παρέα με τον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Στεργίου, τον εικαστικό καλλιτέχνη κ. Ματαράγκα και τον πρόεδρο του Συλλόγου «Φίλοι Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας» κ. Κοντουλάκο.
Ένας από τους πίνακες της έκθεσης
Εξωτερικό πλάνο του Πύργου Πλακεντίας





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση