GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο επόμενο βήμα της μεταρρύθμισης του ΕΟΠΥΥ προχωρά το υπουργείο Υγείας

Στο επόμενο βήμα της μεταρρύθμισης για τη δημιουργία δίκτυου παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προχώρησε την Παρασκευή...


Στο επόμενο βήμα της μεταρρύθμισης για τη δημιουργία δίκτυου παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προχώρησε την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας με την κατάθεση της τροπολογίας για τη σύσταση κλάδου ιατρών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας προβλέπει τη μετακίνηση όλων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο ΕΣΥ με την προϋπόθεση ότι θα κλείσουν τα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία τους.
Με την ίδια τροπολογία, δε, συστήνονται και οι κλάδοι εκείνοι που αφορούν στο υπόλοιπο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό.
Όπως διευκρινίζεται στο κείμενο της οικονομικής έκθεσης της τροπολογίας, δεν προκύπτει καμία επιπλέον δαπάνη στον προϋπολογισμό δεδομένου ότι η πλήρωση των θέσεων θα προκύψει με μετάταξη ή μεταφορά προσωπικού.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση