GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οικογενειακή» σύλληψη για εμπόριο λαθραίου καπνού

Γονείς και γιος διακινούσαν μαζί με τα νόμιμα εμπορεύματά τους και… λαθραίο καπνό στο χώρο της λαϊκής αγοράς του Αλμυρού Μαγνησίας, ...


Γονείς και γιος διακινούσαν μαζί με τα νόμιμα εμπορεύματά τους και… λαθραίο καπνό στο χώρο της λαϊκής αγοράς του Αλμυρού Μαγνησίας, αλλά συνελήφθησαν… οικογενειακώς από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τους έπιασαν στα πράσα!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον 33χρονο γιο του ζευγαριού, όταν τον είδαν να πωλεί τέσσερις νάιλον συσκευασίες καπνού αντί 30 ευρώ σε έναν 72χρονο ο οποίος επίσης συνελήφθη. Οι συσκευασίες, βάρους 250 γραμμαρίων η καθεμία, περιείχαν συνολικά ένα κιλό καπνού και δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία του φόρου κατανάλωσης.
Η έρευνα στον πάγκο των γονιών του διακινητή έφερε στο φως άλλες τρεις συσκευασίες καπνού των 250 γραμμαρίων η καθεμία κι έτσι συνελήφθησαν ο 59χρονος πατέρας και η 54χρονη μητέρα του ως υπεύθυνοι μικροπωλητές. Και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι συσκευασίες καπνού κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση