GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκεί… τρέμουν τα χέρια σου!

Ποια Χριστούγεννα, ποια Boxing Day και ποιο πνεύμα… φιλοξενίας! Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η χειρότερη οικοδέσποινα που μπο...

Ποια Χριστούγεννα, ποια Boxing Day και ποιο πνεύμα… φιλοξενίας! Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η χειρότερη οικοδέσποινα που μπορεί να σου τύχει.

Χωρίς να “ναι ανώτεροι της Λίβερπουλ κι εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος του αγχωμένου Μινιολέ (και αβάντα της διαιτησίας), οι «πολίτες» πήραν με 2-1 το ντέρμπι της «Boxing Day»!

Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» δεν συγκράτησε την μπάλα στο… αντιμετωπίσιμο πλασέ του Νεγκρέδο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι ολοκλήρωσε την ανατροπή που είχε ξεκινήσει ο Κομπανί (ισοφαρίζοντας το γκολ του Κουτίνιο, μετά από ένα άλλο του Στάριτζ που κακώς δε μέτρησε ως οφσάιντ).

Παρόλο λοιπόν που ο διαβολεμένος Λουίς Σουάρες έπαιζε… σχεδόν μόνος τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στάριτζ δεν έβαλε το γκολ που του ‘δωσε «στο πιάτο». Ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι που έκανε στον Ουρουγουανό ο Λέσκοτ. Κι η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε στο τέλος το «9 στα 9» στην έδρα της, που την κρατά σε απόσταση αναπνοής απ’ την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση