GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλίας Κωστένης: Ο αστυνομικός που «γάζωσαν» οι Αλβανοί κακοποιοί

Συγκλονίζει η υπόθεση με τον άτυχο 43χρονο Ηλία Κωστένη, ο οποίος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε τα πυρά τω...


Συγκλονίζει η υπόθεση με τον άτυχο 43χρονο Ηλία Κωστένη, ο οποίος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε τα πυρά των Αλβανών κακοποιών που είχαν κρυφτεί σε καλύβα στη μικρή Πρέσπα.
Ο Κωστένης, ο οποίος ήταν πατέρας μιας 12χρονης κόρης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο profil του στο Facebook καταγόταν από την Ιτέα της Φλώρινας, όπου και υπηρετούσε και είχε αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής στην Κοζάνη.
Η τελευταία του ανάρτηση, μάλιστα, έγινε την 1η Δεκεμβρίου όταν και στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. στη καλύβα ήταν εντολή να μπούνε απ ότι διάβασα. Υπήρχε δικαστικό ένταλμα? Μην βιάζεστε λοιπόν να μιλήσετε για ατυχία. Μήπως η ατυχία ήταν κατασκευασμένη? Να υπάρχει κ κανένας προβληματισμός για τα αίτια ενός θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Να υπάρχει κ κανένας προβληματισμός για τα αίτια ενός θανάτου."
    Αν σκότωναν οι λαθρομετανάστες κανέναν δικό σου άνθρωπο, να δούμε αν προβληματιζόσουν τόσο, "δημοκράτη απατεώνα εγκληματία αντιεξουσιαστή"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση