GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι προοπτικές ανάπτυξης ρίχνουν τα ισπανικά επιτόκια

Νέα πτώση κατέγραψαν τα επιτόκια των ισπανικών ομολόγων εν μέσω στοιχείων ότι η οικονομία της χώρας κατέγραψε το τελευταίο τ...

Νέα πτώση κατέγραψαν τα επιτόκια των ισπανικών ομολόγων εν μέσω στοιχείων ότι η οικονομία της χώρας κατέγραψε το τελευταίο τρίμηνο του 2013 τον ισχυρότερο ρυθμό ανάπτυξης από το 2008.

Ο υπουργός Οικονομικών, Λουίς Ντε Γκίντος, μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής εκτίμησε ότι το ΑΕΠ της Ισπανίας θα καταγράψει άνοδο 0,3% το εν λόγω διάστημα και μάλιστα πρόσθεσε ότι και τα υπόλοιπα μακροοικονομικά στοιχεία της ισπανικής οικονομίας θα είναι θετικά, μετά από έξι χρόνια στο μεγαλύτερο μέρος των οποίων η οικονομία βρισκόταν σε ύφεση.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του Λουίς Ντε Γκίντος, τότε η Ισπανία θα καταγράψει το τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο θετικών ρυθμών ανάπτυξης, κάτι που θα δείξει ότι η οικονομία ανκάμπτει καλύτερα και ταχύτερα απ” ό,τι αναμενόταν.
Σήμερα, τα επιτόκια των 10ετων ισπανικών ομολόγων υποχώρησαν στο 3,82%, την ώρα που τα ιταλικά επιτόκια βρίσκονται στο 3,88%.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση