GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουν Σαμαρά στη Σέλτικ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του Γιώργου Σαμαρά με τη διοίκηση της Σέλτικ για την ανανέωση της συνεργασίας το...

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του Γιώργου Σαμαρά με τη διοίκηση της Σέλτικ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νιλ Λένον, οι «καθολικοί» θέλουν να γνωρίζουν άμεσα αν θα συνεχίσει ο διεθνής επιθετικός στην ομάδα τους, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αντικατάστασή του.

Εν τω μεταξύ, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» υποστηρίζει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί για την απόκτηση του 28χρονου φορ για τον οποίο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει και η τουρκική Τραμπζονσπόρ.

«Ο Γιώργος επιστρέφει στη Γλασκόβη την Τρίτη και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια απάντηση μέχρι τότε. Αυτό θα καθορίσει πώς θα πάει το υπόλοιπο του μήνα. Του έχουμε δώσει χρόνο, αλλά ήταν εξαιρετικός υπηρέτης. Ήταν δύσκολοι μήνες για αυτόν. Είχε μια ευκαιρία να πάει σπίτι τώρα, να καθαρίσει το κεφάλι του και να πάρει μια απόφαση», τόνισε ο Λένον για την υπόθεση του Σαμαρά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση