GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Βάνδαλοι διαρρήκτες ρήμαξαν ολόκληρη πολυκατοικία!

Μόνο το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη μιας πολυκατοικίας στη συνοικία Αγίου Ιωάννου Πράτσικα στην Πάτρα ήταν κατοικημένο, αλλά και εκείνο...


Μόνο το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη μιας πολυκατοικίας στη συνοικία Αγίου Ιωάννου Πράτσικα στην Πάτρα ήταν κατοικημένο, αλλά και εκείνος απουσίαζε δίνοντας την ευκαιρία σε άγνωστους διαρρήκτες να εισβάλουν στα υπόλοιπα πέντε διαμερίσματα που είχε προς ενοικίαση.
Οι δράστες έσπασαν τις κλειδαριές όλων των διαμερισμάτων, μπήκαν ανενόχλητοι μέσα και δεν άφησαν τίποτα όρθιο, αφού ξήλωσαν όλα τα μεταλλικά αντικείμενα και άρπαξαν τα ηλεκτρικά είδη, τα ντουλάπια και τα συρτάρια! Όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και αντίκρισε την εικόνα καταστροφής που είχαν αφήσει πίσω τους, οι βάνδαλοι είχαν ήδη εξαφανιστεί με τη λεία τους.
Διάρρηξη σε καφενείο στο Βόλο
Ούτε κέρμα δεν άφησαν οι άγνωστοι που διέρρηξαν το καφενείο ενός 30χρονου στο Βόλο! Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του καφενείου και άρπαξαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή και το μικρό χρηματικό ποσό που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή.
Κλοπή στη Φλώρινα
Ένας 20χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου για την κλοπή μικρού χρηματικού ποσού από το σπίτι ενός 85χρονου στο Φιλώτα Φλώρινας, την ώρα που ο ηλικιωμένος βρισκόταν μέσα αλλά δεν τον αντιλήφθηκε.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση