GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Στέφενς η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Δεν προβλέπεται ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι μετά την πρόκρισή τους στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ...

Δεν προβλέπεται ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι μετά την πρόκρισή τους στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ηρακλή με δύο νίκες (1-0, 5-1) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα φιλοξενήσουν τη Βέροια (26/1).

Η σημερινή προπόνηση (23/1) πραγματοποιήθηκε απουσία του τεχνικού της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ταξίδεψε στην Ολλανδία, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Στο πρόγραμμα όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χτες ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε έντονο ρυθμό.

Θεραπεία ακολούθησε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στη χθεσινή αναμέτρηση με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου του βορρά» να κάνει αγώνα δρόμου, ώστε ο πορτογάλος αμυντικός να προλάβει τις αναμετρήσεις κόντρα στην Μπενφίκα (20/2).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση