GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. Μπακογιάννης μετακομίζει και χωρίζει...

Μετακομίζει από το Δήμο Καρπενησίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και χωρίζει από το σύζυγό τουΚάλλια Καμπουρίδη μετά από επτά χρόνια γ...

Μετακομίζει από το Δήμο Καρπενησίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και χωρίζει από το σύζυγό τουΚάλλια Καμπουρίδη μετά από επτά χρόνια γάμου και δυο παιδιά.
Ο λόγος για τον Κώστα Μπακογιάννη που -όπως σημειώνει ο «Μικροπολιτικός» (ΤΑ ΝΕΑ)- πρόκειται να πάρει το χρίσμα της ΝΔ για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι«ο δήμαρχος Καρπενησίου και η σύζυγός του οδηγούνται σε αυτό που αποκαλούμε βελούδινο διαζύγιο…».
Είχε προηγηθεί έντονη συζήτηση στο εσωτερικό της ΝΔ με «σαμαρικούς» να βάζουν βέτο ( «ε, όχι να βολέψουμε και τρεις Μητσοτάκηδες»!) εννοώντας: Τον Κυριάκο (στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης), τη Ντόρα (Επίτροπο στις Βρυξέλλες) και τώρα τον Κώστα (στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας).
Ωστόσο, σύμφωνα μ επληροφορίες, η υποψηφιότητα του Θανάση Γιαννόπουλου αλλά και το γεγονός ότι ο Κώστας Μπακογιάννης πηγαίνει καλά στις δημοσκοπήσεις οδήγησε το Μέγαρο Μαξίμου να πει το «ναι» στην υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

2 σχόλια

  1. Χα, χα, χα ,χα.... Η γελοιότητά σας εκεί στην μονταζιέρα της Συγγρού έφτασε στα ουράνια!!!

    Και το δυστύχημα για τη χώρα, είναι ότι αυτά τα τόσο γελοία ανθρωπάκια συνεχίζουν να την κυβερνούν και να την καταστρέφουν!

    Αυτή η κυρία, η βαφτισιμιά του "Κοκού" από τα Γιάννενα και ο υιός του σφαλιαρομπήχτη πασόκου υπουργού- Σίμος Κεδίκογλου, παρέα με τον "μονταζιέρη" των υπογείων της Συγγρού- Μουρούτη, πέρα από τον προφανή και σπηλαιώδη αντικομμουνισμό τους, πέρα από την εμφυλιοπολεμική ρητορεία (που ήταν αδιανόητη επί των ημερών του ιδρυτή της ΝΔ - Κωνσταντίνου Καραμανλή), είναι τόσο περιορισμένης πνευματικής στάθμης, τόσο ανιστόρητοι περί την Ιστορία της Αριστεράς και του παγκόσμιου εργατικού κινήματος, που όποτε μιλάνε, ΧΑΡΗ κάνουν στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ!!

    Mίλα κυρά μου, μίλα πιο συχνά... Όσο μιλάς εσύ και ο Σίμος, όσο "τουιτάρει" ανοησίες ο "μονταζιέρης" Μουρούτης, τόσο εκθέτετε την ακροδεξιά δράκα της ΝΔ και δίνετε πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ!

    Η τρομοκρατία των πληστηριασμών σας, η δηλητηρίαση του κόσμου με αιθαλομίχλη, το κάψιμο των σπιτιών του από τα μαγγάλια, η εξώθισή του σε μαζικές αυτοκτονίες, σας καθιστούν άθλιους αρχι-τρομοκράτες, εκτός από δοσίλογους και προδώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. θα έχει πολλές οικογένειες να θρέφει τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση