GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε όλη τη χώρα

Αλκοόλ για… αρκετές ημέρες είχε εξασφαλίσει ένας 27χρονος από τη μια από τις δυο κλοπές που είχε κάνει στη Δράμα μέσα σε ένα 24ωρο, ...


Αλκοόλ για… αρκετές ημέρες είχε εξασφαλίσει ένας 27χρονος από τη μια από τις δυο κλοπές που είχε κάνει στη Δράμα μέσα σε ένα 24ωρο, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι βρήκαν στο σπίτι του τις δέκα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών που είχε αρπάξει από ένα κατάστημα. Ο δράστης, που έχει συλληφθεί κατ” επανάληψη για κλοπές, εντοπίστηκε μόλις διέρρηξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έκλεψε από το εσωτερικό του ένα κλειδί.
*** Το παγκάρι μιας εκκλησίας στην Κάρπαθο είχε βάλει στο μάτι ένας 30χρονος Αλβανός και το είχε διαρρήξει στις 12 Ιανουαρίου. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα του νησιού και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά συνελήφθη γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα και κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής του στην Αλβανία.
*** Μπήκε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λαμία, όχι για να παίξει αλλά για να… βουτήξει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας από έναν 64χρονο. Η κλοπή έγινε την περασμένη Τρίτη, αλλά οι αστυνομικοί εντόπισαν την 26χρονη δράστιδα σε μια καφετέρια της πόλης, βρήκαν το κλεμμένο κινητό στην κατοχή της και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος της «μακρυχέρας» σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
*** Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τη διάρρηξη σε ένα σπίτι στην περιοχή Τζάβρου Κέρκυρας, ώσπου να ταυτοποιηθεί ο δράστης που είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας, η τύχη του οποίου αγνοείται. Πρόκειται για έναν 28χρονο Μαροκινό ο οποίος αναζητείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
*** Με ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει το τελευταίο τετράμηνο του 2013 από την περιοχή της Αχαράβης στην Κέρκυρα κυκλοφορούσε ο 30χρονος τσιγγάνος δράστης, που εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφαλείας. Το μοτοποδήλατο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
*** Τα ίχνη ενός άγνωστου που μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι μιας γυναίκας στη Ρόδο και άρπαξε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα, προσπαθούν να εντοπίσουν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας, που πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκε ο δράστης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση