GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στόχος μας το Κύπελλο»

Η παρουσία στην οκτάδα του Κυπέλλου φυσικά και δεν αρκεί στον ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση του ...


Η παρουσία στην οκτάδα του Κυπέλλου φυσικά και δεν αρκεί στον ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.
«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι κάτι που το θέλει και ο κόσμος και εμείς. Τα τελευταία δύο χρόνια σταματήσαμε στα ημιτελικά. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό», δήλωσε ο διεθνής φορ.
Όσο για τη νίκη επί του Ηρακλή (5-1) ανέφερε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Θέλαμε όλοι αυτή την πρόκριση. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια εύκολη νίκη, όπως αποδείχτηκε στο τέλος».
Για το γκολ που σημείωσε, είπε πως «… αυτό ψάχνει ένας επιθετικός, γιατί παίρνει ψυχολογία και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».
Όσο για τον επόμενο αντίπαλο στο θεσμό, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε: «Είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα από το Κύπελλο. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας για το πρωτάθλημα κι όταν φτάσουμε στο παιχνίδι για τα προημιτελικά θα σκεφτούμε ανάλογα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στα ημιτελικά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση