GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβάθμιση Snapchat μετά την επίθεση χάκερ

Νέα έκδοση της εφαρμογής Snapchat κυκλοφόρησε, μετά την επίθεση χάκερ, που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή τηλεφώνων και κωδι...


Νέα έκδοση της εφαρμογής Snapchat κυκλοφόρησε, μετά την επίθεση χάκερ, που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή τηλεφώνων και κωδικών πρόσβασης περισσότερων από 4,6 εκατομμυρίων χρηστών.

Η νέα έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εάν θέλουν να εμφανίζονται στην επιλογή “Find Friends”, μετά την “ταυτοποίηση” του αριθμού τηλεφώνου τους.

Η επιλογή “Find Friends” ήταν άλλωστε το σημείο της εφαρμογής που “χτυπήθηκε” από τους χάκερ.

Τα δεδομένα των χρηστών της εφαρμογής, μέσω της οποίας οι χρήστες μοιράζονται εφήμερα μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες ή βίντεο, δημοσιοποιήθηκαν προσωρινά στον ιστότοπο SnapchatDB.info, ο οποίος έκρυψε πάντως τα τελευταία ψηφία των τηλεφωνικών αριθμών.

Η πειρατεία διατυπώθηκε από την αυστραλιανή εταιρεία ασφαλείας συστημάτων πληροφορικής Gibson Security, που είχε ήδη προειδοποιήσει για κενά στην εφαρμογή, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από χάκερ.

Πηγή: Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση