GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει στο γραφείο του ο Γιανουκόβιτς

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο γραφείο του, μετά την οξεία αναπνευστική λοίμωξη από την ο...


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο γραφείο του, μετά την οξεία αναπνευστική λοίμωξη από την οποία είχε προσβληθεί, ανακοίνωσε η προεδρία στην ιστοσελίδα της. «Ο Ουκρανός πρόεδρος αισθάνεται καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς σκοπεύει να ξαναρχίσει δουλειά τη Δευτέρα».
Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης στο κέντρο του Κιέβου, η ουκρανική αντιπολίτευση δήλωσε ότι επιθυμεί τη διεθνή διαμεσολάβηση στις διαπραγματεύσεις της με τον πρόεδρο Γιανουκόβιτς προκειμένου να «αποτραπούν αποκλίνουσες ερμηνείες».
Το θέμα αυτό εξετάστηκε χθες στο Μόναχο, όπου οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Γερμανίας συνάντησαν τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, όπως δήλωσε σήμερα ο Βιτάλι Κλίτσκο.
Παράλληλα, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αντιπολίτευση ζήτησε οικονομική βοήθεια από τη Δύση, όπως ανακοίνωσε ένα από τα ηγετικά της στελέχη, ο Αρσένι Γιατσένιουκ, ο οποίος μετείχε στις συναντήσεις χθες στο Μόναχο.
«Απευθυνθήκαμε στους δυτικούς εταίρους λέγοντας ότι χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια. Εμείς, ο ουκρανικός λαός, ούτε ένα καπίκι στο καθεστώς του Γιανουκόβιτς, θα τα κλέψει όλα», δήλωσε ο Γιατσένιουκ ενώπιον τουλάχιστον 50.000 διαδηλωτών πριν προσθέσει: «Αυτοί (οι Δυτικοί) είναι έτοιμοι να το πράξουν».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση