Στα ίδια υψηλά επίπεδα του 12,7% παρέμεινε η ανεργία στην Ιταλία, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η στατιστική υπηρεσία της χώ...
Στα ίδια υψηλά επίπεδα του 12,7% παρέμεινε η ανεργία στην Ιταλία, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η στατιστική υπηρεσία της χώρας.
Σύμφωνα με την Istat, η ανεργία παρέμεινε σταθερή στο 12,7% τον Δεκέμβριο όπως ακριβώς και τον Νοέμβριο, παραμένοντας στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 37 ετών.
Οι αναλυτές, ανέμεναν η ανεργία να σημειώσει άνοδο στο 12,8% τον Δεκέμβριο.
Όπως αναφέρουν και ξένα μέσα ενημέρωσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι τα πρώτα σημάδια οικονομικής ανάκαμψης δεν φαίνεται να επηρεάζουν την αγορά εργασίας.
Σύμφωνα με την Istat, η ανεργία παρέμεινε σταθερή στο 12,7% τον Δεκέμβριο όπως ακριβώς και τον Νοέμβριο, παραμένοντας στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 37 ετών.
Οι αναλυτές, ανέμεναν η ανεργία να σημειώσει άνοδο στο 12,8% τον Δεκέμβριο.
Όπως αναφέρουν και ξένα μέσα ενημέρωσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι τα πρώτα σημάδια οικονομικής ανάκαμψης δεν φαίνεται να επηρεάζουν την αγορά εργασίας.
Οι απανωτοί φόροι στα ακίνητα γονατίζουν τους Έλληνες. Ατελείωτες ουρές στις εφορίες και στις τράπεζες, όπου οι Έλληνες αδειάζουν τους μισθούς και τις αποταμιεύσεις τους στο παμφάγο φορομπηχτικό κράτος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τη στήριξη ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, αφού χρεοκόπησαν την Ελλάδα, αρπάζουν το βιος των Ελλήνων, διαλύουν τη μεσαία τάξη και οι άνθρωποι χάνουν την ακίνητη περιουσία και τις καταθέσεις τους. Η Ελλάδα σβήνει από τις διαπλεκόμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Γι' αυτό τρέμουν την ώρα της κάλπης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΞέρουν ότι η ΝΔ είναι, ήδη , τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ στα όρια του 3%. Ξέρουν ότι ο κόσμος είναι οργισμένος και στις κάλπες ( δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) θα συντρίψει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ. Θα ψηφίσει μαζικά ( ασχέτως από πρόσωπα σε όλες τις κάλπες ) τους υποψηφίους του Σύριζα, της Χ.Α, των ΑΝΕΛ, του ΚΚΕ. Αυτή τη φορά οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει ( κανείς τους ) να περάσει στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.Μόνο έτσι θα διαλυθεί το κομματικό κράτος που μας χρεοκόπησε.
Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι διασπορά ψήφων σε θνησιγενή μικρά κόμματα ή σε ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Μην αφήσουμε ξανά τα κομματόσκυλα να επιπλεύσουν. Έχουν φάει τόσα που δεν χρειάζονται καρέκλες και εξουσία. Τον Μάιο, άνεργοι, νεόπτωχοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι, νέοι, διαλύουμε το παρασιτικό κράτος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Κανένας δήμαρχος, κανένας περιφερειάρχης, κανένας ευρωβουλευτής να μην ανήκει στα κόμματα της καταστροφής μας. Η ΝΔ κάτω από 10%, το βενιζελοπασοκ κάτω από το 3%.