GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερώνυμος από την Κεφαλονιά: «Όλα θα ξεπεραστούν και θα είναι όπως πρώτα»

Έφτασε στην Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση στο νησί από τον Δήμαρχο και τις αρχές του τ...


Έφτασε στην Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση στο νησί από τον Δήμαρχο και τις αρχές του τόπου και αμέσως μετά αναχώρησε για να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές της Παλικής, στο Ληξούρι.
Σε σύντομη δήλωση συμπαράστασης από το Δημαρχείο της Κεφαλονιάς ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε:
«Δεν πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να τον πιάσει πανικός και απογοήτευση. Όλα θα ξεπεραστούν και θα είναι όπως πρώτα».
Ο Αρχιεπίσκοπος, μαζί με τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα και ιερείς απο το νησί, αλλά και την Αθήνα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ψυχικής ανάτασης στους κατοίκους δηλώνοντας πως η εκκλησία βρίσκεται κοντά στην Κεφαλονιά.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως η εκκλησία υπέστειλε ήδη περί τους 4 τόνους τροφίμων και νερού, αλλά και κουβέρτες και ρουχισμού που θα δοθούν στους πληγέντες του μεγάλου σεισμού που χτύπησε την Κεφαλονιά.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση