GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Η οικιακή βοηθός «σούφρωσε» τα χρυσαφικά

Την ώρα που καθάριζε το σπίτι, έπιανε και την κουβέντα στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη για να του αποσπά την προσοχή και να μπορεί ...

Την ώρα που καθάριζε το σπίτι, έπιανε και την κουβέντα στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη για να του αποσπά την προσοχή και να μπορεί ανενόχλητη να βάζει στην τσέπη τα χρυσαφικά!

Η πονηρή οικιακή βοηθός δεν ξέφυγε από την τσιμπίδα του νόμου και, όπως φαίνεται, ο 85χρονος δεν ήταν το μόνο της θύμα! Ο ηλικιωμένος είχε καταγγείλει την περασμένη Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ότι από την κατοικία του είχαν κάνει φτερά χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και ανέφερε τις υποψίες του για την 52χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθό του. Οι αστυνομικοί δεν έχασαν χρόνο. Ερεύνησαν το σπίτι της γυναίκας και βρήκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ωστόσο, εκτός από αυτά, βρήκαν άλλα 66 κομμάτια, κυρίως χρυσές αλυσίδες, σκουλαρίκια, λίρες και άλλα και ρολόγια, τα οποία η 52χρονη δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή της. Οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο πως είναι κλεμμένα και καλούν όσους έπεσαν θύματα κλοπής να τα αναγνωρίσουν. Στο μεταξύ, η «μακρυχέρα»οικιακή βοηθός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση