GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδ. Βουδούρης: Δεν θέλω να μπω στην εσωκομματική συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψή του σχετικά με την εσωκομματική διαφωνία που προέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την στήριξη στο πρόσωπό του ως υποψηφίου περιφερ...

Την άποψή του σχετικά με την εσωκομματική διαφωνία που προέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την στήριξη στο πρόσωπό του ως υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, εξέφρασε ο ανεξάρτητος Βουλευτής...
Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Αναφερθείς στο ιστορικό της υπόθεσης, ο κ. Βουδούρης δήλωσε: “Υπήρχε αρχικά μια πρόταση, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και από τον πρόεδρο συγκεκριμένα, να κατέβω υποψήφιος και να με στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο. Εγώ εξ’ αρχής καταρχήν εξέφρασα την τιμή που αποτελεί αυτή η πρόταση, αλλά επίσης διευκρίνισα ότι εμάς, όταν λέω εμάς η πολιτική μας κίνηση η “Κοινωνία Πρώτα”, μας ενδιαφέρει μια τέτοια πολιτική, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής.

Η δική μας άποψη είναι ότι για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, αυτή τη μνημονιακή φιλελεύθερη πολιτική, χρειάζεται μια ευρύτερη συμμαχία προοδευτικών δημοκρατικών αριστερών δυνάμεων. Νομίζω ότι σε αυτό συγκλίνουν και οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πει πολλές φορές ότι ακόμα και εάν έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτός θα επιδιώξει μια τέτοια συνεργασία. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν είπα ναι. Εφόσον υπάρχει αυτή η επιλογή εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, να ανοιχτεί, επιλογή ανοίγματος, εμείς είμαστε παρόντες, θα προχωρήσουμε…”.

Ερωτηθείς εάν η τοποθέτηση του κ. Λαφαζάνη τον πείραξε, ο κ. Βουδούρης απάντησε: “Ο κ. Λαφαζάνης πιθανώς να ξεχνάει ότι έχω διαγραφεί δύο φορές, επειδή δεν έχω υποκύψει σε μνημονιακούς εκβιασμούς.

Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι λάθος συζήτηση, ο κ. Λαφαζάνης πολύ σωστά κάνει κριτική στη δική μου στάση και άλλη τόση κριτική κάνω εγώ στη στάση του κ. Λαφαζάνη τα προηγούμενα χρόνια.

Το θέμα δεν είναι τώρα να κάνουμε κριτική, τί έκανε ο ένας και τί έκανε ο άλλος, το θέμα είναι υπάρχει αυτή τη στιγμή, τώρα, ένα κοινό πεδίο για να προχωρήσουμε σε μια συνεργασία ή δεν υπάρχει; Αυτό πρέπει να το αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ εγώ να μπω στην εσωκομματική τους συζήτηση. Δεν θέλω να μπω”.

alpha965.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση