GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Λουμπλιάνα το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Λιουμπλιάνα, πρωτεύουσα της Σλοβενίας, θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν Αλέξη...

Στη Λιουμπλιάνα, πρωτεύουσα της Σλοβενίας, θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν Αλέξης Τσίπρας, προσκεκλημένος του...
νέου, ενωτικού συνασπισμού της σλοβενικής Αριστεράς «Ενωμένη Αριστερά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει το Σάββατο στην κεντρική εναρκτήρια εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας της «Ενωμένης Αριστεράς» για τις προσεχείς ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση αυτή ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και την εναλλακτική πρόταση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την έξοδο από την κρίση και την πορεία της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η «Ενωμένη Αριστερά» είναι ένα εγχείρημα- καρπός των περυσινών πρωτοφανών, για τα δεδομένα της Σλοβενίας, λαϊκών κινητοποιήσεων ενάντια στη λιτότητα και τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος.

Συγκροτήθηκε, μετά από πολύμηνο διάλογο, στις αρχές Φεβρουαρίου 2014 και θα πάρει μέρος στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου υπό το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

nooz.gr

4 σχόλια

  1. Δεν ξέρω αλλά στον ΣΆΡΙΖΑ αν πάθετε καμιά νίλα στης εκλογές ΤΗΝ ΓΑΜΉΣΑΤΕ...και μαζί με εσάς και ο ΛΑΟΣ...Θα οργιάζει ο μπουμπουκος στα παράθυρα ,με μέχρι να πάει κανείς ΚΑΜΙΚΆΖΙ να του πει τα κάλαντα ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΆΤΩ ...και πάει και ο τουρισμός και η αναπτύξει με 20 κιλά δυναμίτη θα ακουστεί παγκόσμιος.. και αν αρχίσει ο μιμητισμός; εκεί να δείτε αναπτύξει ...

    1} γιατί αυτά που λέτε είναι πολύ ύποπτα π.χ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ δεν είναι η πρώτη φόρα με τον κυρ καθηγητή ...όμως παρατήρησα και κάτι άλλο άρχισε το σόου αλλα ΝΟΥ-ΔΟΥ τον κάλυψε με ΕΝΤΟΛΉ ΤΣΙΠΡΑ...τι μου θυμίζει!! τι μου θυμίζει!!..άστο να πάει στο καλό...

    2} παρατηρώ κάθε ήμερα και από ένα κόμμα,όταν μαζί με της ελιές, κατεβαίνουν κόμματα με ντομάτες , με γιαούρτια , ποτάμια ,λίμνες, ρυάκια, ..άλλα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι οι αντίπαλοι σας τελειωμένοι κατεβάζουν από δυο με τρις υποψήφιους να ώστε να κερδίσει ΕΝΑΣ ώστε να μπει στο δεύτερο γύρο ΚΑΙ ΜΕΤΑ να λένε με το ΧΧΧΧΧΧ ΘΑ ΠΑΜΕ...μα είναι αντάρτης θα λέτε εσείς ..ΕΕΕΕ και {από την μεγάλη παρατάξει προέρχεται} ... παίζετε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΠΑΙΓΝΊΔΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ,και ο κόσμος το καταλαβαίνει δυστυχώς για εσάς όλους του ΤΌΞΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η καλύτερη περίοδος για την αντιπολιτευόμενη Αριστερά από αυτή που κρατάει εδώ και 4 χρόνια.

    Ποια άλλη ιστορική περίοδος μεταπολιτευτικά οι δεξιοσοσιαλιστικές εξουσίες που πέρασαν έδωσαν τόσες αφορμές όσο οι δύο εκλεγμένες και οι δύο διορισμένες κυβερνήσεις που σάρωσαν τα πάντα μέσα σε ελάχιστο χρόνο;

    Κι όμως για έναν άγνωστο λόγο η αριστερά όχι απλά κάνει τα πάντα να συνεχιστεί ο όλεθρος αλλά περνάει πολύ καλά. Τόσο καλά που δεν έχει περάσει μέχρι σήμερα κανένα αριστερό κόμμα. Πότε ξανά στην ιστορία της Ελλάδας ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει τίποτε τόσο για τον λαό όσο και για την αριστερά έχει τόση διεθνή αναγνωρισιμότητα όσο ο πρόεδρος του Σύριζα...

    Και δεν είναι μόνο ο Σύριζα.

    Έχουμε και τη λαίδη Γκαγκά.
    Έφθασε η “αριστερά” να αντιπροσωπεύεται και από τον Κουβέλη.

    Ο άνθρωπος με το μουστακάκι και το κουστουμάκι που άοσμα, αόρατα και φιλήσυχα πριονίζει αντιστάσεις, εξεγέρσεις και οργή με το ύφος του επιτρόπου εκκλησίας. Ο “αριστερός” που δεν είδαμε ποτέ να φουσκώνει μία φλέβα στον λαιμό του από αγανάκτηση για το μακέλεμα ενός λαού από τους πολιτικούς αντιπάλους του. Σαν την σουπιά κινείται και δρα τόσο αποτελεσματικά για τις εντολές που λαμβάνει που έχει ξεπεράσει και τον χαρακτήρα του φίλου και αδελφού του Σημίτη.

    Ο ορατός χάρτης της κοινοβουλευτικής “Αριστεράς” κλείνει με το Κουτσουμπικό Κόμμα Ελλάδας.

    Αναμενόμενη συνέχεια της Αλέκας Παπαρήγα ήταν η επιλογή Κουτσούμπα. Όταν η αρτηριοσκλήρωση μετατρέπεται σε μπετόν αρμέ μένουν τα κόκκινα λάβαρα και τα συναισθήματα να κάνουν βόλτα σε πλατείες με μόνιμη επωδό το “η ενίσχυση του λαϊκού κινήματος θα ανατρέψει τα σχέδια της άρχουσας τάξης”.

    Ο στρουθοκαμηλισμός τους δεν αφήνει το κόμμα να δει ότι το λαϊκό κίνημα ήταν ισχυρό από την ώρα που είχε το πλεονέκτημα της εργασίας. Το εναπομείναν λαϊκό κίνημα μεταμορφώθηκε σε κούνημα..

    Σήμερα ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου βάζεις μια ταμπέλα και χώνεσαι σε οποιοδήποτε κόμμα με μοναδικό σκοπό το ίδιον όφελος.

    Αν καταλάβουν κάποια στιγμή όλα τα κοινοβουλευτικά αριστερά κόμματα τι έχουν κάνει με την στάση τους στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό θα στηθούν από μόνα τους στον τοίχο για αυτοεκτέλεση.

    Επειδή οι μόνοι που δεν άλλαξαν πολιτικοοικονομικό σύστημα από την αρχή αυτού του Κράτους είναι η Δεξιά, τα τελευταία 40 χρόνια η Αριστερά δεν κάνει τίποτε άλλο από το να είναι το δεκανίκι της, όπως αποδείχθηκε τα τελευταία 4 χρόνια. Από στήριγμα του λαού έγινε δεκανίκι της εξουσίας.

    Η Αριστερά είχε μια παράδοση στην Ελλάδα να διαθέτει τον αφρό της διανόησης, των Τεχνών, της φιλοσοφίας, των πολιτικών (νεκρών και εκτελεσμένων) και όλων των τομέων που στηρίζει τα δίκαια ενός λαού. Αυτοί όλοι απέδειξαν με το έργο τους και την στάση ζωής τους πως δεν είχαν ανάγκη την ταμπέλα.

    Μια ταμπέλα που φοράει ένας σημερινός αριστερός και μάς δηλώνει πως αύριο που θα κυβερνήσει ΔΕΝ θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές γιατί οι Έλληνες ΔΕΝ υπερφορολογούνται ξεχνώντας πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε βασικός μισθός πια.

    Πρέπει να είσαι τυφλωμένος από την ταμπέλα ως “αριστερός” για να φοβίζεις έναν λαό ότι θα καταστραφεί αν φύγει από τη ναζιστική Ευρώπη...

    Η Αριστερά δεν στηρίχθηκε ποτέ στην ασθενική μνήμη του λαού, “τάξε και θα ξεχάσουν τα πρόβατα”. Είχε μία γραμμή, μία ιδεολογία και μοναδικό στόχο τον Ανθρωπισμό. Τι έγιναν όλα αυτά; Πώς ξεχάστηκαν, ποιο ήταν το τίμημα καταρχάς να γίνουν πενήντα κομμάτια και δεύτερον να στραφεί ολοκληρωτικά εναντίον όλων όσων πρέσβευε;

    Σαν νέοι μεγαλομπακάληδες μπήκαν στην ιδεολογία που έγραφε “Κλειστό λόγω πένθους” πέταξαν σαν σαβούρα ιστορία και αίμα, μετατρέποντας την σε μαγαζί και βάζοντας φωτεινή ταμπέλα “Αριστερά, ανοίξαμε και σας περιμένουμε”...Ως μαγαζί θα έχει πελάτες που θαμπωμένοι από τις προσφορές θα μπαινοβγαίνουν παίζοντας το παιχνίδι αυτών που υποτίθεται ότι πολεμούσαν μια ζωή.


    Κάποιοι στέκονται ως άστεγοι έξω το υπερπολυτελές κατάστημα δακρύζοντας γιατί δυστυχώς δεν θα υπάρχουν κοινωνικά συσσίτια ιδεολογιών να γεμίσουν την καραβάνα της ψυχής τους.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί μας εκδικείται ο Άδωνις;

    Σύμφωνα με την παράδοση ο Άδωνις ήταν γιός του Κινύρα και της Σμύρνας.

    Όταν γεννήθηκε ήταν τόσο πανέμορφο μωρό που μόλις τον είδε η Θεά Αφροδίτη τον ερωτεύτηκε και για να μην τον χάσει τον έβαλε σε μία λάρνακα και τον εμπιστεύθηκε στην Περσεφόνη. Όταν όμως ο Άδωνις μεγάλωσε, η Περσεφόνη θαμπωμένη και αυτή από την ομορφιά του, αρνήθηκε να τον επιστρέψει και τότε η Αφροδίτη ζήτησε την συνδρομή του Δία.

    Ο πατέρας των Θεών, ο Δίας, τότε έδωσε τον όμορφο νέο τα 2/3 του χρόνου στην Αφροδίτη και το 1/3 στην Περσεφόνη. Η Αφροδίτη εγκατέλειψε τον Όλυμπο και ακολούθησε τον πανέμορφο νέο κάτω στην γη.

    Και για όποιον διερωτάται γιατί θυμηθήκαμε την μυθολογία σήμερα η απάντηση είναι απλή.

    Προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε να εξηγήσουμε την αλλοπρόσαλλη και προκλητική συμπεριφορά του...άλλου Άδωνι του υπαρκτού, του Υπουργού Υγείας της χώρας μας, δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό, του κ. Γεωργιάδη.

    Ειλικρινώς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την ψυχοσύνθεση του ατόμου και τι τον ωθεί στο να προκαλεί συνεχώς.

    Να ασχολείται με τα πάντα λες και τον ρώτησε κανένας ή είναι ο φωτεινός παντογνώστης.

    Σήμερα μάθαμε από τον «Βηματοδότη» για τον κ. Γεωργιάδη ότι στην χθεσινή σύσκεψη με τους Τροϊκανούς «ο υπουργός με το που μπαίνει στην αίθουσα πάει κατευθείαν στον κ. Μορς, κάνει μαζί του χειραψία, εν συνεχεία κάνει χειραψία και με τον κ. Τόμσεν και λέει σε όλη την ομάδα των τροϊκανών: ''Τι κάνετε, ρε παιδιά; Πώς είστε; Χαθήκατε; Δηλαδή χαθήκαμε. Μας λείψατε, αλήθεια σας λέω, έχουμε να σας δούμε πολύ καιρό''».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Χιούμορ, ειρωνεία, κανείς μας δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο πάντως, όπως διαβάζουμε από το ρεπορτάζ, είναι ότι ο κ. υπουργός πήγε στην σύσκεψη χθες χαρούμενος και ευδιάθετος.

    Μάλιστα ο υπουργός Υγείας προσήλθε στην αίθουσα συσκέψεων, φρεσκοχτενισμένος με κόκκινη γραβάτα και πλατύ χαμόγελο!!! Και γιατί να μην πάει έτσι; Έχει κανένα πρόβλημα ο ίδιος; Οι δουλειές του πάνε καλά, παραμένει ακόμη υπουργός, λέει χωρίς επιπτώσεις ότι μπούρδα θέλει, πολιτικός είναι, δεν έχει αφήσει τηλεοπτικό σταθμό για τηλεοπτικό σταθμό ή και ραδιόφωνο για ραδιόφωνο, εκδήλωση για εκδήλωση, θα γίνει μπαμπάς και πάλι…

    Στην αντίπερα όχθη όμως, εκεί που βρίσκεται ο Ελληνικός λαός τα πράγματα δεν είναι ρόδινα.

    Δεν νομίζουμε ότι πολλοί Έλληνες είναι ευδιάθετοι, έχουν όρεξη για πλάκα, ή πολύ περισσότερο έχουν όρεξη για να κάνουν παιδιά όχι επειδή δεν τα θέλουν αλλά γιατί σκέπτονται πως θα μεγαλώσουν ένα παιδί κάτω από αυτές τις σημερινές συνθήκες.

    Ο κ. Γεωργιάδης προφανώς έχει ξεχάσει ότι πλέον δεν κάνει τηλεπωλήσεις οπότε και η συμπεριφορά του πρέπει να είναι διαφορετική. Δεν μπορεί να ταυτίζεται με τα βιβλία που πωλούσε, δηλαδή τώρα να ταυτίζεται με την υγεία και να δίνει και ιατρικές οδηγίες όπως πχ με το θέμα του αντιγριπικού εμβολίου γιατί δεν είναι γιατρός.

    Στην χώρα μας ζούμε καθημερινά το θέατρο του παραλόγου...Οι ομάδες υψηλού κινδύνου του πληθυσμού της χώρας πρέπει να εμβολιαστούν και εμβόλια δεν υπάρχουν. Και αντί να ασχολείται με το πώς θα βρεθούν τα εμβόλια αυτά κάνει μαθήματα ιατρικής στους γιατρούς!!!

    Μάλιστα δικαιολόγησε την κατάσταση λέγοντας ότι «Δεν κάνω μπίζνες με τα φάρμακα. Αν παίρναμε περισσότερα εμβόλια ή αντιιικά φάρμακα θα μας λέγανε ότι πουλούσα φάρμακα και κάνω μπίζνες. Τώρα που δεν έχουμε με κατηγορούν και πάλι για τις ελλείψεις»…

    Μπορεί ο κ. Υπουργός να μην κάνει μπίζνες με τα φάρμακα αλλά σίγουρα κάνει με τα γραφεία Τελετών!!! Άγαλμα θα του κάνει ο κλάδος!!!

    Και φυσικά δεν εννοούμε κάτι πονηρό, αλλά ότι εξ αιτίας και της έλλειψης αντιγριπικών εμβολίων κάποιοι συνάνθρωποι μας θα πάνε στον άλλο κόσμο… Αλήθεια, για το σοβαρό αυτό πρόβλημα, που θα χαθούν ανθρώπινες ζωές εξ αιτίας της έλλειψης αυτής, δεν έχει ευθύνη κανένας; Εδώ δεν πρέπει να επέμβει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; πια δικαιοσύνη!!!

    Η όλη κατάσταση δεν δείχνει όμως να απασχολεί και πολύ τον κ. Γεωργιάδη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα φρόντιζε τουλάχιστον αυτοί οι ευπαθείς άνθρωποι να εμβολιαζόντουσαν.

    Αν δεν προσθέσουμε στο «μικρό» αυτό θέμα και τα όσα γίνονται στον χώρο της υγείας, ειλικρινώς δεν ξέρουμε μήπως πρόκειται για κανένα σατανικό σχέδιο εξαθλίωσης του τομέα της υγείας στην χώρας μας με απώτερο σκοπό λιγότερα έξοδα, μικρότερο πληθυσμό, λιγότερες συντάξεις, και πάει λέγοντας… Για αυτό αναφέραμε άλλωστε και στην αρχή τι λέει η μυθολογία για τον Άδωνι. Πέρασε πολύ χρόνο της ζωής του στον «κάτω κόσμο» μαζί με την Περσεφόνη. Λέτε και ο συνονόματος του υπουργός της υγείας να θέλει να μας στείλει όλους εκεί;

    Άλλωστε και ο Πλάτωνας μας έχει πει ότι τα ονόματα δεν δόθηκαν τυχαία… Μπρρρρρ!!!! και ΟΛΗ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΑΜΙΕΤΕ, ΠΑΤΡΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΆΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση