GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχισε ανοδικά το Χ.Α.

Εκ νέου ανοδικά αλλά χωρίς ισχυρή δυναμική, κινήθηκε το χρηματιστήριο ανακτώντας την κρίσιμη από τεχνικής και ψυχολογικής πλευράς ζώ...


Εκ νέου ανοδικά αλλά χωρίς ισχυρή δυναμική, κινήθηκε το χρηματιστήριο ανακτώντας την κρίσιμη από τεχνικής και ψυχολογικής πλευράς ζώνη των 1.300 μονάδων.
Η αγορά κινήθηκε στα βήματα του σεναρίου ενός ανοδικού κύκλου, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η χθεσινή διόρθωση ήταν απλώς μια «ανάσα» για ανάκτηση δυνάμεων και αποτέλεσμα ρευστοποίησης βραχυχρόνιων κερδών.
Ενθαρρυντικές είναι εξάλλου οι ενδείξεις για την έκβαση των ανακεφαλαιοποιήσεων τραπεζών, καθώς η τρόικα αποδέχεται μείωση του δείκτης επάρκειας κεφαλαίων από 9% σε 8% – όπως ισχύει και για τις άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.310,41 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +1,27%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 121,28 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση