GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπέιλ: Είδωλο μου ο Ρονάλντο

Ακόμα περισσότερο θαυμάζει τον Κριστιανό Ροναλντό από τη στιγμή που συνεργάζονται μαζί στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως δήλωσ...


Ακόμα περισσότερο θαυμάζει τον Κριστιανό Ροναλντό από τη στιγμή που συνεργάζονται μαζί στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως δήλωσε στην «Marca».
Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ουαλός εξτρέμ πήρε μεταγραφή από την Τότεναμ στην «βασίλισσα» έναντι 100 εκατ. ευρώ και ο 28χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν αυτός που τον βοήθησε να προσαρμοστεί στην Μαδρίτη.
«Είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης και φίλος. Μου δίνει πάντα πολλές συμβουλές και έχει βοηθήσει αρκετά αυτό. Ήταν το είδωλό μου πριν και τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Χάρη σε αυτόν όλα ήταν πιο εύκολα για μένα .Μπορούμε να γίνουμε ένα μεγάλο δίδυμο στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο 24χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και πρόσθεσε για τους στόχους που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν:
«Βρίσκομαι στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου και πρέπει να κερδίσουμε τίτλους και κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε αγώνα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League . Είναι υπέροχο να είσαι σε θέση να κερδίσεις κάθε παιχνίδι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση